Connect with us

Social

Părerile modelelor despre cel mai tare studio din capitală!

Publicat

pe

Când vine vorba despre studiourile de videochat din capitală, părerile sunt împărțite, pentru că există foarte multe! Cum capitala este un oraș mare și mulți tineri merg să-și continue studiile acolo, la fel este și numărulul studiourilor de videochat care le oferă o oportunitate tinerelor studente!

Live Studio, este un studio de lux cu o experiență de câțiva ani în acest domeniu, o experiență pe parcursul căreia s-a perfecționat, s-a extins și a dobândit numeroase premii importante. Majoritatea tinerelor studente din capitală aleg Live Studio ca locul perfect de muncă. De ce? Să le lăsăm chiar pe ele să ne spună! Am adunat în acest articol părerile a 20 de modele din studio!

Ce spun modelele despre Live Studio?

 1. „ Mi-a schimbat viața, mi-a schimbat perspectivele și mult mai mult decât atât, m-a învățat că pot exista și zile mai bune și că nu totul este negru, așa cum văzusem eu viața până atunci.”
 2. „Am învățat că este foarte important să știi să comunici cu oameni, iar mie mereu mi-a plăcut să vorbesc și să-mi fac noi prieteni. Live Studio asta îți oferă printre altele, mulți prieteni și o atmosferă plăcută de muncă.”
 3. „Mi-a luat ceva timp până să mă hotărăsc dacă asta vreau să fac cu adevărat sau nu. După ce am luat decizia nu am mai dat înapoi și nici nu aș vrea. Toată lumea a observat schimbarea din viața mea de când lucrez la studio.”
 4. „Dacă înainte doar puteam să visez la bani, multe haine și mașini luxoase, acum toate acestea sunt ale mele și parcă nu-mi vine să cred!”
 5. „Ador să fiu model de videochat. Îmi pot permite chiar orice. Mereu am fost obsedată după cumpărături și jobul ăsta chiar îmi permite să-mi satisfac toate poftele.”
 6. „Am decis să-mi iau viața în propriile mâini când am venit în București.Nu a fost deloc ușor, dar jobul prost plătit dinainte nu mă ajuta deloc. De când lucrez în cadrul Live Studio totul a devenit mult mai ușor.”
 7. „De ce videochat? Pentru că e o meserie din care înveți multe și o meserie din care câștigi bine. Nu e suficient?”
 8. „Videochatul m-a ajutat să mă întrețin când eram îngropată în datorii. Acum am propriul meu apartament și propria mea mașină și trăiesc în București!”
 9. „Nu regret că am ales să vin aici. Recomand Live Studio tuturor fetelor care își doresc să facă o schimbare radicală în viața lor!”
 10. „Cea mai bună alegere a fost să mă angajez aici. Live Studio e o adevărată familie pentru noi.”
 11. „Am tot ce mi-am dorit vreodată, ce mi-ar trebui mai mult de atât?”
 12. „Mi-am făcut foarte multe prietene de când sunt aici. Și nu orice fel de prietene, prietene pe viață!”
 13. „De ce sunt model de videochat? Nicio întrebare mai simplă. Pentru că ÎMI PLACE!”
 14. „Videochatul mi-a schimbat viața în multe moduri. Mi-a oferit mai multe perspective, m-a făcut să-mi dau seama cine sunt de fapt și mi-a oferit suportul financiar de care aveam nevoie!”
 15. „De ce Live Studio? Pentru că aici mi-am făcut prieteni, am avut parte de amintiri frumoase și m-am distrat!”
 16. „Fetelor, care doriți să faceți o schimbare in viața voastră, nu mai stați prea mult pe gânduri și alegeți Live Studio!”
 17. „Cum să descriu acest studio? Simplu! Corectitudine și seriozitate!”
 18. „Am mai lucrat și în alte studiouri, dar nicăieri nu m-am simțit atât de bine primită ca aici!”
 19. „Live Studio nu numai că schimbă stilurile de viață, dar schimbă și concepții!”
 20. „Live Studio este pe departe cel mai mișto studio din capitală!”

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Se anunţă vremuri bune pentru piteşteni: Cătălin Gherzan candidează la primăria Piteşti!

Publicat

pe

Sunt Cătălin Gherzan şi, înainte de toate, sunt un cetăţean al Municipiului Piteşti care doresc o schimbare în mai bine a comunităţii în care trăiesc. Sunt de profesie jurist cu experienţă de peste 15 ani în domeniu. Ca avocat am reprezentat cu brio în instanță numeroase persoane publice, societăți comerciale, instituții de presă și mulți cetățeni fericiți (la final). În anul 2007 am pus bazele şcolii şi grădiniţei Lexford Castel prin intermediul căreia am ajutat la formarea şi educarea mai multor generaţii de copii. Mulți sau puțini, dar toți mulțumiți de faptul că au trecut printr-un sistem particular de educație.

După ce am interacţionat cu o mulţime de oameni şi le-am înţeles nevoile care nu au fost îndeplinite până în momentul de faţă, am hotărât că a venit timpul să mă implic şi mai mult în dezvoltarea comunităţii locale şi am ales să fac pasul spre a candida la funcţia de primar al Municipiului Piteşti.

Valorile care m-au ghidat în viaţă şi în carieră sunt profesionalismul, loialitatea şi responsabilitatea. Sunt un om creativ şi eficient, pregătit tot timpul pentru a înfrunta neprevăzutul. Consider că experienţa pe care am acumulat-o în avocatură și management educațional mă va ajuta foarte mult în funcţia de primar şi voi reuşi să duc la îndeplinire toate proiectele pe care mi le propun spre a dezvolta Municipiul Piteşti şi a le reda oamenilor dorința si credința că a venit şi vremea noastră, vremea adevăratei schimbări.

Municipiul Piteşti merită mai mult. Piteştiul merită să se dezvolte şi să arate precum un oraş european! Eu sunt convins că atunci cand voi fi ales primar voi reuşi să transform Piteştiul şi să îl aduc la un nivel de care piteştenii să fie mândri. Împreună cu o echipă de oameni tineri şi plini de entuziasm, alții maturi și profesioniști experimentați, voi pune la punct ultimele detalii ale programului meu de dezvoltare al Municipiului pe care îl voi face public în viitorul apropiat. Și să fiți siguri că mă refer la lucrurile ce le voi face, nu cele ce mulți politicieni doar le spun, dar fără o bază reală pentru a fi duse la bun sfârșit. Alături de mine am parteneri renumiţi în domeniul IT care vor ajuta la transformarea Piteştiului într-un adevărat Smart City, aşa cum este şi normal în anul 2020. Doi dintre acești profesioniști ai programelor și rețelelor de net sunt Iordache Alexandru și Mihai Trailă. Oamenii trebuie să aibă posibilitatea de a-şi rezolva o mare parte dintre probleme prin intermediul internetului şi a nu mai pierde timpul la cozi interminabile. Dacă veți spune „complicat pentru noi”, vă voi dovedi contariul în cadrul întâlnirilor pe care le vom avea, înainte și după ce voi fi primar.

Am în echipă oameni valoroşi şi împreună cu ei sunt convins că pot să realizez lucruri măreţe pentru Piteşti. O echipă valoroasă este cea care garantează îndeplinirea obiectivelor, iar eu am această echipă capabilă de a realiza lucruri frumoase și realizabile pentru piteşteni. Echipa mea, oamenii valoroşi alături de care voi lucra şi care îşi vor pune toate cunoştinţele în slujba locuitorilor Municipiului Piteşti, vor fi prezenți la fiecare întâlnire pentru a vă răspunde la întrebări și a va convinge că se poate, că împreună vom reuși, că a venit și vremea voastră.
Părerea voastră contează!
Piteșteni, a venit vremea voastră, vremea adevăratei schimbări!

Cătălin Gherzan Avocat, Cătălin Gherzan primăria Piteşti!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Social

Cum poți să-ți îmbunătățești calitatea somnului? Câteva soluții simple

Publicat

pe

Un somn de calitate este garantul succesului în viața de zi cu zi. Fie că ai de finalizat o  prezentare la serviciu sau ai nevoie de forță pentru a ține pasul cu copiii toată ziua, o noapte de somn profund și odihnitor îți poate asigura energia necesară, scrie Motivonti.ro. Dar ce faci atunci când nopțile sunt albe și somnul se lasă așteptat? Statisticile arată că în epoca noastră tot mai mulți adulți suferă de tulburări de somn, care se lasă cu consecințe grave asupra stării de sănătate. Mai jos îți prezentăm câteva idei cum să scapi de insomnii și să-ți asiguri un somn cât mai calitativ:

 • Stabilește-ți o rutină și respect-o. Încearcă să scapi de activitățile imprevizibile și de solicitările care apar chiar înainte de somn. Acestea îți vor aduce senzația de stres și vor alunga, cu siguranță, somnul. Fie că e vorba de cana cu lapte cald, băi cu aromaterapie sau o carte bună înainte de somn, rutina respectată seară de seară te va ajuta să-ți pregătești organismul de odihnă, relaxându-ți astfel corpul și minte.
 • Fă exerciții în timpul zilei. Sportul va contribui la oxigenarea corectă a organismului și îți va îmbunătăți circulația sangvină, ambele fiind factori care influențează calitatea somnului, potrivit dr. Marilyn Glenville, specialistă britanică în sănătate şi nutriţie. Totodată, sportul îți va asigura doza necesară de extenuare pentru a te bucura cu adevărat că ai ajuns în pat.
 • Meditează. Unul din principalii perturbatori ai somnului sunt grijile și gândurile care-ți invadează conștiința. Meditația te va ajuta să-ți liniștești gândurile, iar tehnicile de respirație asociate meditației, îți vor asigura doza necesară de relaxare. 
 • Pregătește-ți spațiul pentru somn. Aerisește bine camera, împrospătează aerul cu ajutorul bețișoarelor aromate, așterne cele mai calitative cearșafuri pe care le ai. Tratează-ți dormitorul ca pe un adevărat iatac regal și somnul îți va fi la fel. De asemenea, repară tot ce e de raparat, dacă ți s-a defectat laptopul, du-l la un service laptop, dacă a ars un bec – schimbă-l, crează-ți propriul confort moral.
 • Deconectează toate luminile. Medicii susțin că orice sursă de lumină îți poate deteriora calitatea somnului. Felinarul de după geam sau beculețul de la încărcătorul laptopului, toate necesită a fi acoperite sau deconectate. Pe lângă un somn de calitate, vei contribui la salvarea planetei, economisind resurse energetice.
 • Renunță la mâncatul înainte de somn. Un stomac plin îți va distruge somnul, cu siguranță. Organismul va fi nevoit să mobilizeze resurse pentru prelucrarea cinei târzii și în loc să te bucuri de odihnă, te vei frământa în agitația procesării mâncării. Încearcă să înlocuiești cina târzie cu o gustare ușoară, precum un fruct, niște nuci sau o cană cu lapte cald.

Mergi la medic. Dacă îndeplinești toate recomandările de mai sus și tulburările de somn persistă o perioadă îndelungată de timp, consultă un medic. Sursa insomniei ar putea fi o problemă de sănătate. Un medic te-ar putea ajuta să identifici problema și soluțiile potrivite pentru rezolvarea ei.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

O solutie moderna pentru a primi piesele de schimb!

Publicat

pe

Fie ca detii un tractor sau o flota de masini agricole este important sa stii cand sa faci schimburile necesare pentru o intretinere cat mai buna a masinariilor cu care iti desfasori activitatea. De obicei piesele de schimb pentru astfel de masinarii nu sunt tocmai accesibile sau ieftine, insa folosind un furnizor de incredere poti avea foarte multe avantaje!

Recent, am descoperit site-ul piesemasiniagricole.ro, care comercializeaza o gama vasta de piese tractor si piese pentru combina.

Acest site este unic, deoarece clientii pot sa gaseasca atat piese noi, cat si folosite iar preturile sunt mereu avantajoase. Chiar recent am cumparat un corp inodator claas, in stare foarte buna.

Desi tractoarele sunt masinarii puternice, fabricate pentru a lucra pamantul, acestea necesita o mana fina si un ochi format pe detaliu atunci cand se efectueaza mentenanta. Am descoperit acest lucru de-a lungul anilor, lucrand pe tractoarele mele. Insa, avand mereu optiunea de a alege piese de calitate repararea tractorului devine o joaca pentru baieti mari.

In plus, daca te afli printre cleintii care nu si-au putu gasi piesa dorita pe site, in sectiunea de cereri piese poti lasa un anunt cu poza si detaliile piesei de care ai nevoie. Cel mai probabil posesorul piesei respective te poate contacta pentru a stabili un pret corect si pentru a efectua sau nu tranzactia. Este, intr-adevar, avantajos mai ales cand detii un tractor mai vechi pentru care nu se mai fabrica piese.

Masinile agricole sunt esentiale in curtea unui gospodar care doreste sa termine treaba intr-un timp rapid si eficient. Insa, masinariile deseori se defecteaza, iar asta presupune sa schimbam piesele. Magazinul online piesemasiniagricole.ro iti este aliat de fiecare data cand trebuie sa faci o astfel de schimbare. Preturile sunt convenabile, iar gama de piese satisface nevoile oricarui detinator de tractor sau masini agricole!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv5 ore inainte

DENUNȚ penal împotriva numiților: ILIE-DAN BARNA, KLAUS-WERNER IOHANNIS, THEODOR PALEOLOGU, VASILICA-VIORICA DĂNCILĂ SI MIRCEA DIACONU

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

ExclusivO zi inainte

„PNL a lăsat toți securiștii speciali cu pensii speciale și a votat o lege care nu se poate aplica iar cei care au pensii speciale și uriașe rămân cu ele pe spinarea fraierilor”

„Sunt atât de multe lucruri și mizerii care se întâmplă aceste zile, încât mi s-a părut frivol să scriu despre...

Exclusiv2 zile inainte

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(VI)/Catastrofele ecologice din Prahova si legaturile acestei grupari de crima organizata cu CONPET SA Ploiesti si statia de tratare mecano-biologică a deșeurilor (TMB)

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

Exclusiv3 zile inainte

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(V)/Catastrofele ecologice din Prahova si legaturile acestei grupari de crima organizata

Prahova nu a dus niciodată lipsă de scandaluri cu miză financiară enormă. Pentru că întotdeauna din Prahova au fost oameni...

Uncategorized3 zile inainte

Apeleaza la serviciul de inchirieri masini pentru un weekend de neuitat!

Vremea incepe sa se incalzeasca usor, de aceea toata lumea are chef de plimbare. Nimic nu poate fi mai placut...

Uncategorized4 zile inainte

Millstone Developments alege centrul Bucureștiului pentru 3 noi proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață de peste 25 mil. €

   Millstone Developments anunță că plănuiește să dezvolte trei proiecte rezidențiale, în zona centrală a Bucureștiului. Valoarea de piață totală...

Exclusiv4 zile inainte

Ce avem noi aici? Un FOTOMODEL de „ȘORICIOAICĂ” avem… pentru că nu-i frumos să intri în mintea afumata de bautura…./PAMFLET

Marcel Ciolacu, astazi, dupa ce CCR a statuat ca nu exista conflict de natura constitutionala intre Parlament si Guvern in...

Exclusiv5 zile inainte

Samsung Galaxy S20: smartphone-ul care schimbă felul în care vedem lumea

Samsung Galaxy S20 este prima gamă completă de smartphone-uri 5G de la Samsung, care include tehnologia 5G și specificații ale...

Exclusiv5 zile inainte

Pericol public! Uneltele procurorului Negulescu Mircea: „Sobolanul”/jurist in primaria Ploiesti si „Soricioaica” se fabrică la Ploiesti/PAMFLET

Ne-am prins de la ce puțea in primarie si intr-o institutie subordonata primarului De când s-a „scapat pe el” primarul...

Exclusiv6 zile inainte

Preocuparile premierului interimar/desemnat/demis nu sunt in vreun fel de infaptuire a justitiei ci de umilire a justitiabililor si a magistratilor

Răspunsul scurt este că fostul președinte Emil Constantinescu l-a umitit pe actualul președinte, Klaus Iohannis, prin calitatea administrației pe care...

ExclusivO săptămână inainte

Increngătura politică ascunsa a gunoaielor(III)/Catastrofele ecologice din Prahova

Catastrofele ecologice din Prahova sub protectia conferita de conducerile A.P.M. Prahova si Garda de Mediu Prahova (Preluare Incisiv National –...

ExclusivO săptămână inainte

Dacia Logan cu 0 km sau VW Golf 6 cu 450.000 km

Salut, Prieteni! Astazi vom dezbate un subiect putin delicat pentru cei care doresc sa-si cumpere o masina. Probabil daca ai...

ExclusivO săptămână inainte

PNL Prahova: Andrei Volosevici la primăria Ploiești, Iulian Dumitrescu la Consiliul Județean Prahova

Ceea ce Incisiv de Prahova a anticipat s-a adeverit vineri dimineata. Andrei Volosevici s-a întors în PNL asa cum am...

Exclusiv2 săptămâni inainte

O noua tampanie a administratiei „Dobre”(II)/”Ce ați făcut, m-ați dat la ziar”?

Precizam intr-un articol de azi ca, directoarea economică a Primăriei Ploiesti – Nicoleta Craciunoiu, vrea să nu se mai acorde...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Samsung EGO revoluționează Mercedes-Benz Fashion Week Madrid (MBFWMadrid) cu prima defilare de modă în 5G din lume

 Acest spectacol unic a găzduit două defilări simultane: una în magazinul Samsung din El Corte Inglés situat în centrul Callao...

Uncategorized2 săptămâni inainte

Allview lansează o nouă gamă de televizoare smart – ePlay

Allview lansează o nouă gamă de televizoare smart cu Android TV și Google Assistant, ce integrează funcționalități care duc experiența...

Top Știri ALBA