Connect with us

Afaceri

Bogații lumii nu plătesc taxele. Fiscul american a arătat cum a fost posibil acest lucru – Capital | ALBA Mea

Publicat

pe

Bogații lumii nu plătesc taxele. Fiscul american a arătat cum a fost posibil acest lucru

În 2007, Jeff Bezos, pe atunci multimiliardar și acum cel mai bogat om din lume, nu a plătit niciun ban în impozite federale pe venit. A reușit din nou acest lucru în 2011. În 2018, fondatorul Tesla, Elon Musk, cea de-a doua cea mai bogată persoană din lume, nu a plătit nici el impozite federale pe venit. Michael Bloomberg a reușit să facă același lucru în ultimii ani. Investitorul miliardar Carl Icahn a făcut-o de două ori. George Soros nu a plătit niciun impozit federal pe venit trei ani la rând.

ProPublica a obținut o mulțime de date privind serviciul de venituri interne privind declarațiile fiscale ale mii dintre cei mai bogați oameni ai națiunii, acoperind mai mult de 15 ani. Datele oferă un aspect fără precedent în viața financiară a titanilor americani, inclusiv Warren Buffett, Bill Gates, Rupert Murdoch și Mark Zuckerberg. Acesta arată nu doar veniturile și impozitele lor, ci și investițiile, tranzacțiile pe acțiuni, câștigurile de jocuri de noroc și chiar rezultatele auditurilor.

Înregistrările IRS arată că cei mai bogați pot plăti, perfect legal, impozite pe venit, care reprezintă doar o mică parte din sutele de milioane, dacă nu chiar miliarde, pe care le au.

Nu toți americanii sunt la fel de norocoși

Mulți americani trăiesc de la salariu la salariu, acumulând puțină avere și plătind guvernului federal un procent din venitul lor care crește dacă câștigă mai mult. În ultimii ani, gospodăria americană medie a câștigat aproximativ 70.000 de dolari anual și a plătit 14% din impozite federale. Cea mai mare rată a impozitului pe venit, 37%, a început în acest an, pentru cupluri, la câștiguri peste 628.300 dolari americani.

Miliardarii americani se folosesc de strategii de evitare a impozitelor care nu sunt la îndemâna oamenilor obișnuiți. Bogăția lor provine din valoarea crescândă a activelor lor, cum ar fi stocurile și proprietățile. Aceste câștiguri nu sunt definite de legislația SUA ca venituri impozabile decât dacă aceștia se hotărăsc să le vândă.

Ce impozite au plătit aceștia

Warren Buffett, centibillionarul bunic, este cel care a evitat ce mai mult plata taxelor. Poate că este surprinzător, având în vedere poziția sa publică de avocat al impozitelor mai mari pentru cei bogați. Potrivit lui Forbes, bogățiile sale au crescut cu 24,3 miliarde de dolari între 2014 și 2018. În acei ani, datele arată, Buffett a raportat că a plătit taxe de 23,7 milioane de dolari. Acest lucru rezultă la o rată de impozitare adevărată de 0,1% sau mai puțin de 10 cenți pentru fiecare 100 de dolari pe care i-a adăugat averii sale.

Jeff Bezos a plătit în 2007 zero impozite federale pe venit. Atunci, acțiunile Amazon s-au dublat, averea sa crescând cu 3,8 miliarde de dolari. Cum a ajuns o persoană care se bucură de acest tip de explozie de avere să nu plătească nici un impozit pe venit?

În acel an, Bezos, care și-a depus impozitele împreună cu soția sa de atunci, MacKenzie Scott, a raportat un venit nesemnificativ (pentru el) de 46 de milioane de dolari din venituri, în mare parte din dobânzi și plăți de dividende la investiții externe. El a reușit să compenseze fiecare bănuț câștigat cu pierderi din investiții secundare și diverse deduceri, cum ar fi cheltuielile cu dobânzile pentru datorii și categoria vagă de „alte cheltuieli”.

În 2011, un an în care averea sa s-a menținut aproximativ stabilă la 18 miliarde de dolari, Bezos a depus o declarație fiscală prin care a raportat că a pierdut bani, venitul său în acel an a fost mai mult decât compensat de pierderile din investiții. Mai mult, pentru că, conform legii fiscale, a făcut atât de puțin, chiar a pretins și a primit un credit fiscal de 4.000 USD pentru copiii săi.

Averea lui Bezos a crescut cu 127 de miliarde de dolari, potrivit Forbes, dar el a raportat un venit total de 6,5 miliarde de dolari. Cei 1,4 miliarde de dolari pe care i-a plătit în impozite federale personale este o sumă mare.Totuși, aceasta se ridică la o rată de impozitare adevărată de 1,1% în creșterea averii sale.

Anul trecut, Tesla a raportat că Musk a promis aproximativ 92 de milioane de acțiuni, care valorează în jur de 57,7 miliarde de dolari începând cu 29 mai 2021, ca garanție pentru împrumuturi personale.

Cu excepția unui an în care a exercitat peste un miliard de dolari în opțiuni pe acțiuni, facturile fiscale ale lui Musk nu reflectă în niciun fel averea pe care o are la dispoziție. În 2015, a plătit 68.000 de dolari în impozitul federal pe venit. În 2017, a fost de 65.000 de dolari, iar în 2018 nu a plătit nici un impozit federal pe venit. Între 2014 și 2018, a avut o rată de impozitare adevărată de 3,27%.

Michael Bloomberg, cel mai bogat al 13-lea american de pe lista Forbes, raportează adesea venituri mari, deoarece profiturile companiei private pe care o controlează îi revin în principal.

În 2018, el a raportat venituri de 1,9 miliarde de dolari. Când a venit vorba de impozite, Bloomberg a reușit să-și reducă factura folosind deduceri făcute posibile prin reduceri de impozite adoptate în timpul administrației Trump, donații caritabile de 968,3 milioane de dolari și credite pentru plata unor impozite străine. Rezultatul final a fost că a plătit impozitul pe venit de 70,7 milioane de dolari pe acel venit de aproape 2 miliarde de dolari. Aceasta se ridică la o rată convențională de impozit pe venit de 3,7%. Între 2014 și 2018, Bloomberg a avut o rată de impozitare adevărată de 1,30%.

Inegalități între cei bogați și cei săraci

Inegalitatea bogăției a devenit una dintre problemele definitorii ale epocii noastre. Președintele și Congresul iau în considerare cele mai ambițioase creșteri fiscale din ultimele decenii pentru cei cu venituri mari. Dar conversația americană privind impozitul a fost dominată de dezbateri cu privire la modificările incrementale, cum ar fi dacă rata de impozitare de top ar trebui să fie de 39,6%, mai degrabă decât de 37%.

Până la sfârșitul anului 2018, cei 25 aveau o valoare de 1,1 trilioane de dolari. Pentru comparație, ar fi nevoie de 14,3 milioane de salariați americani obișnuiți pentru a egala acea avere.

Factura fiscală federală personală pentru primii 25 din 2018: 1,9 miliarde de dolari.

Factura pentru salariați: 143 miliarde dolari.

Sursă foto: Dreamstime

Ziarul ALBAMEA.ro

Facebook Comments

Afaceri

Samsung pătrunde într-un nou teritoriu cu producția în masă a celui mai mic senzor de imagine mobil din industrie de 0,64 μm-pixel

Publicat

pe

Cel mai versatil senzor de imagine Samsung oferă opțiuni de 50Mp pentru ambele

camere, față și spate

Progresele tehnologiei pixelilor reduc dimensiunea cipului în timp ce îmbunătățesc

sensibilitate la lumină și capacitățile de detectare a scenelor

București, România – 11 iunie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în tehnologia avansată de semiconductori, a introdus primul senzor de imagine de 0,64 micrometri (μm)-pixel – noul Samsung ISOCELL JN1 de 50 megapixeli (Mp). Echipat cu cele mai noi tehnologii, precum ISOCELL 2.0 îmbunătățit, Smart-ISO și Double Super PDAF, JN1 poate surprinde imagini mult mai vii cu cel mai mic senzor mobil de 50 Mp din industrie.

„Tehnologiile avansate ale pixelilor Samsung depășesc din nou limitele, dezvoltând un senzor de imagine cu cea mai mică dimensiune a pixelilor din industrie, dar cu performanțe puternice. Noul ISOCELL JN1 de 0,64 μm va putea echipa cele mai elegante smartphone-uri de mâine cu fotografii de înaltă rezoluție. Pe măsură ce ne îndreptăm angajamentul față de inovația în tehnologiile pixelilor, vom continua să aducem pe piață o gamă largă de oferte de senzori de imagine pentru telefoanele mobile”, a declarat Duckhyun Chang, Executive Vice President of the Sensor Business la Samsung Electronics.

Noua completare la gama de senzori de imagine de înaltă rezoluție Samsung, JN1, folosește tehnologia ISOCELL 2.0 cu adăugiri suplimentare care îmbunătățesc sensibilitatea la lumină cu aproximativ 16%. Pentru medii cu lumină scăzută, senzorul folosește tehnologia Samsung binning-pixel de patru la unu, Tetrapixel, care îmbină patru pixeli adiacenți de 0,64 μm într-un pixel mare de 1,28 μm pentru fotografii mai luminoase de 12,5 MP, sensibilitatea la lumină fiind de patru ori mai mare.

[Image]Samsung ISOCELLJN1(3)

Cu astfel de tehnologii avansate, toate încorporate într-un format optic cu dimensiuni reduse semnificativ de 1/2,76 inci, ISOCELL JN1 este cel mai versatil senzor de imagine de la Samsung. Printr-o strânsă colaborare cu partenerii ecosistemici, JN1 este compatibil cu produsele existente de 1/2,8 inci, permițându-se utilizarea lui pentru camerele frontale, ultra-wide sau teleobiective, în plus față de opțiunile standard ale camerei wide. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot face selfie-uri foarte detaliate sau pot grupa fotografii la o rezoluție uimitoare de 50Mp, precum și videoclipuri de înaltă rezoluție la un raport de până la 4K și o capacitate de zoom mare. Acest senzor mai mic poate reduce, de asemenea, înălțimea modulului camerei cu aproximativ 10%, minimizând aspectul exterior al camerei pentru un design mai subțire și mai simplificat pe smartphone-urile de generație următoare.

Pentru o gamă dinamică îmbunătățită, ISOCELL JN1 vine cu Smart-ISO, o tehnologie care modifică reușita de conversie în funcție de nivelul de iluminare al mediului. Smart-ISO utilizează modul ISO Low în mediile luminoase pentru a scoate în evidență detaliile și ISO High în cele cu lumină slabă pentru a reduce bruiajul de citire și a genera performanțe excelente în lumină scăzută. Folosind Smart-ISO, JN1 oferă, de asemenea, HDR inter-scenă în setări de lumină mixtă pentru niveluri optime de expunere derivate din două moduri de citiri separate, din ISO Low și High, care sunt îmbinate pentru a crea o imagine finală perfectă.

Pentru o focalizare automată mai rapidă, ISOCELL JN1 integrează Double Super PD îmbunătățit. Tehnologia anterioară Super PD folosea micro-lentile în formă ovală special concepute, cu peste doi pixeli adiacenți dispuși unul lângă celălalt pentru a detecta scenele. Double Super PD are o densitate dublă a pixelilor (1/16) utilizată pentru detectarea cadrelor față de Super PD (1/32), permițând aceeași performanță de focalizare automată chiar și în medii cu niveluri de iluminare cu aproximativ 60% mai mici. Pentru videoclipuri la o claritate înaltă, senzorul de imagine acceptă înregistrări video cu rezoluție de până la 4K la 60 de cadre pe secundă (fps) sau full HD la 240 fps.

Samsung ISOCELL JN1 este în prezent în producție de masă.

 

*Nota editorului: Performanța reală poate varia în funcție de dispozitiv și de mediul de utilizare.

*Samsung a anunțat pentru prima dată tehnologia ISOCELL în 2013, care reduce diafragma culorii între pixeli prin plasarea unei bariere fizice, permițând pixelilor de dimensiuni mici să obțină o fidelitate mai mare a culorii. Pe baza acestei tehnologii, Samsung a introdus primul senzor de imagine de 1,0 um-pixel din industrie în 2015 și un senzor de 0,9 pixeli în 2017. Samsung continuă să-și îmbunătățească metodele de izolare a pixelilor cu tehnologiile ISOCELL Plus și ISOCELL 2.0.

 

 Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Calendar Ortodox 14 iunie 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți ai zilelor noastre – Capital | ALBA Mea

Publicat

pe

Calendar Ortodox 14 iunie 2014. Unul dintre cei mai mari sfinți ai zilelor noastre

Sfântul Iustin Popovici s-a nascut de praznicul Bunei Vestiri, in ziua de 25 martie 1894, intr-o localitate din sudul Serbiei, Branie. Provenea, dupa cum spunem noi românii, dintr-un neam bun, caci parintii sai, Spiridon si Anastasia, veneau dintr-un neam cu traditii sacerdotale – timp de sapte generatii au existat in aceasta familie preoti din tata in fiu.

Dupa ce a finalizat liceul, a urmat Seminarul din Belgrad. Mitropolitul Dimitrie al Serbiei il tunde in monahism, daruindu-i numele Iustin, de la Sfantul Iustin Martirul si Filosoful.

A studiat în Rusia, Anglia, Grecia și Serbia

Ajunge la studii in Rusia, la Sankt Petersburg, iar mai tarziu isi va continua studiile la Oxford, in Anglia. De aici va ajunge la Atena, unde va avea posibilitatea sa studieze Dogmatica Ortodoxa si scrierile Sfintilor Parinti. Isi va sustine teza de doctorat la profesorul Ioannis Karmiris, in anul 1926, cu tema: “Problema persoanei si cunoasterii la Sfantul Macarie Egipteanul“.

Revenit in Serbia, va preda la Seminariile Teologice din Sremski Karlovti si Bitolia.  Munca sa educativa cu elevii, a perceput-o ca pe o lucrare asupra vietii lor vesnice, dupa cum a marturisit intr-un discurs: “Cine nu-i invata pe ceilalti sa se pregateasca pentru viata vesnica, este un pedagog mincinos”. Va fi promovat ca asistent si apoi conferentiar la Catedra de Dogmatica a Facultatii de Teologie din Belgrad, dupa publicarea a doua volume din Dogmatica sa, in anul 1930.  Din marturiile scrise ale profesorului Georges Florovski si ale episcopului Nicolae Velimirovici, reiese ca Dogmatica parintelui Iustin s-a predat la unele universitati din America.

A publicat mai multe articole si eseuri filosofico-teologice in volumele: “Omul si Dumnezeu-Omul“, “Abisurile filosofiei“, Progresul in moara vietii“ si “Dostoievski, Europa si slavismul“.

Din cauza celui de-al Doilea Razboi Mondial, parintele Iustin Popovici va sta ascuns in cele mai izolate manastiri sarbesti. Dupa razboi, lupta impotriva comunismului, motiv pentru care este arestat.

Calendar Ortodox 14 iunie 2014. Unul dintre cei mai mari sfinți ai zilelor noastre

Sfântul Iustin a fost un cunoscător  al sistemului de gândire occidental

”Omul european a transformat Europa intr-o fabrica de idoli? Aproape toate produsele civilizatiei au devenit idoli. De aceea, epoca in care traim este mai intai de toate o epoca a idolatriei. Nici un alt continent nu este atat de invadat de idoli, asa cum este Europa contemporana. Nicaieri omul nu este mai rob fata de lucruri si nicaieri nu munceste atat de mult pentru ele ca in Europa. In realitate, este vorba despre o idolatrie in cea mai grava forma, pentru ca inchinarea se face catre pamant. Spuneti-mi, nu se inchina omul pamantului atunci cand isi iubeste in mod egoist trupul facut din tarana si insista asupra ideii ca este trup si numai trup? Nu se inchina el pamantului atunci cand proclama ideologia luptei de clasa, a natiunii si a umanitatii?

Icoana Sfântului Iustin Popovici

Asadar, Europa nu sufera de ateism, ci de politeism. Nu ne putem plange de lipsa dumnezeilor, ci de inflatia acestora. Pentru ca L-a pierdut pe adevaratul Dumnezeu, omul a vrut sa-si potoleasca setea de Dumnezeire prin crearea de idoli. Si-a creat idoli din stiinta si din teoriile ei, din tehnica, din descoperiri, din religie si din reprezentantii ei, din politica si din partidele ei, din moda si din manechinii ei”, spunea părintele, potrivit creștinortodox.ro

Sfântul Iustin Popovici si-a sfarsit viata pamanteana in anul 1979, la manastirea Sfintii Arhangheli – Celie de la Valjevo.

Asa cum Sfantul Nicolae Velimirovici a luptat pentru canonizarea Sfantului Ioan din Kronstadt, tot asa si parintele Iustin Popovici a depus tot efortul pentru canonizarea duhovnicului sau – Sfantul Nicolae Velimirovici.

Sinodul Bisericii Ortodoxe Sarbe a decis, la 29 aprilie, trecerea in randul sfintilor a parintelui Iustin Popovici. Sinodul respectiv a fixat ca zi de praznuire a sa data de 1 iunie stil vechi /14 iunie stil nou, sub numele Sfantul Cuvios Iustin de la Manastirea Celie. In aceeasi zi, acelasi sinod a hotarat si canonizarea unui alt parinte cu viata sfanta, Simeon, fost staret al Manastirii Daibabe de langa localitatea Podgorita (1854-1941).

Slujba de proclamare a canonizarii celor doi cuviosi a avut loc la 2 mai, in Catedrala “Sfantul Sava” din Belgrad, si au participat atat arhiereii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Sarbe, cat si reprezentanti ai autoritatilor de stat si, bineinteles, multi crestini ortodocsi sarbi.

Calendar Ortodox luni,  14 iunie 2014. Unul dintre cei mai mari sfinți ai zilelor noastre

Ziarul ALBAMEA.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

”Un precedent grav”. Comisia Europeană declară război aroganței germane – Capital | ALBA Mea

Publicat

pe

„Comisia provoacă conflicte enorme în UE”, a declarat Bernd Lucke, profesor german de economie, fost europarlamentar. El acuză Bruxellesul că a încercat să le răpească Constituțiilor naționale „identitatea de bază”, asigurându-se că dreptul UE este stăpânul suprem.

Peter Gauweiler, un fost politician conservator care de-a lungul anilor a adus nenumărate procese la cea mai înaltă instanță din Germania pentru a solicita modificări ale politicii Băncii Centrale Europene, a declarat că Bruxelles-ul „nu respectă suveranitatea cetățenilor membrilor săi și principiul democrației”.

De unde a pornit scandalul

Anul trecut, cea mai înaltă instanță din Germania, Bundesverfassungsgericht, a decis că Curtea de Justiție a UE și-a depășit limitele în acordarea unui „cec în alb” Băncii Centrale Europene pentru a întreprinde o politică controversată de cumpărare a datoriilor statelor membre.

Era vorba de o măsură de urgență pe care banca a pus-o în aplicare în timpul crizei datoriilor pentru a împiedica colapsul euro.

Instanța germană (adesea denumită „Karlsruhe” după orașul în care își are sediul) a decis că Bundesbank, cea mai mare bancă centrală din zona euro, nu ar avea voie să participe la programele de cumpărare de obligațiuni, decât dacă BCE arăta că erau cu adevărat necesare.

Bundesbank a continuat să efectueze achizițiile, iar cazul a declanșat alarma la Bruxelles, subliniază Politico. Asta pentru că, sub flecăreala legală, Karlsruhe se declara drept arbitrul suprem al legislației UE.

Și a făcut-o cu o permanentă aroganță tipic nemțească, mustrînd cele mai înalte instanțe europene pentru o decizie care nu era doar „neînțeleasă”, ci ultra vires (dincolo de puterile sale legale).

Comisia s-a temut că acțiunea Karlsruhe ar putea încuraja alte țări să se simtă libere să ignore hotărârile pronunțate de instanța UE. Faptul că atât Polonia cât și Ungaria au salutat rapid decizia Curții Constituționale germane a arătat că îngrijorările nu au fost fără temei, notează Politico.

Curtea Constituțională germană a lăsat programul să avanseze, dar episodul a oferit un alt exemplu al influenței imense a curții. Dacă judecătorii germani ar fi decis altfel, fondul de urgență s-ar fi prăbușit, probabil, și o bună parte din economia europeană odată cu el.

Tensiuni între Comisia Europeană şi Germania

În esență, amenințarea Comisiei pune Germania la locul ei. Faptul că executivul UE este în prezent condus de o nemțoaică, Ursula von der Leyen, face decizia cu atât mai remarcabilă.

Dar dacă cineva de la Bruxelles poate înțelege mai bine cultura jurisprudenței germane, aceea este chiar von der Leyen, un medic și ministru în cabinetul Angelei Merkel, unde a fost înconjuratăde avocați.

Singura instituție în care nemții au mai multă încredere decât iubita lor Bundesbank este Karlsruhe. Această încredere se filtrează în întregul sistem juridic, pe care germanii îl consideră în general unul fără egal. Dar încrederea în sistem, spun criticii, se filtrează și în capul avocaților și al judecătorilor care îl reprezintă.

„Sper că Comisia Europeană a gândit până la capăt acest lucru”, a declarat Daniel Caspary, un europarlamentar conservator german, șeful grupului conservator CDU / CSU al lui Merkel în Parlamentul European. „Nu aș fi făcut acest pas și nu l-aș considera inteligent.”

De fapt, subliniază Politico, nici măcar nu e clar cum crede Bruxelles-ul că își poate atinge scopul final de a „steriliza” Curtea Constituțională, subordonând-o instanței europene.

Primul pas, o scrisoare dură a Comisiei către guvernul german care amenință cu declanșarea procedurii de infringement, nu va ajunge prea departe. Este de așteptat ca Berlinul să răspundă că nu are puterea de a influența Karlsruhe, având în vedere separarea puterilor în stat din Constituția Germaniei.

O posibilitate ar putea fi modificarea Constituției Germaniei, care ar necesita o majoritate de două treimi în ambele camere ale Parlamentului, un prag ridicat pentru o schimbare controversată ca aceasta.

Ziarul ALBAMEA.ro

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri15 minute inainte

Samsung pătrunde într-un nou teritoriu cu producția în masă a celui mai mic senzor de imagine mobil din industrie de 0,64 μm-pixel

Cel mai versatil senzor de imagine Samsung oferă opțiuni de 50Mp pentru ambele camere, față și spate Progresele tehnologiei pixelilor...

Eveniment43 de minute inainte

Aduceți emoția de pe stadion în propria casă cu ajutorul lui The Premiere

Vă puteți bcuura de o experiență imersivă a meciurilor, din confortul propriei case România, București – 11 iunie 2021 – Divertismentul...

Afaceri4 ore inainte

Calendar Ortodox 14 iunie 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți ai zilelor noastre – Capital | ALBA Mea

Calendar Ortodox 14 iunie 2014. Unul dintre cei mai mari sfinți ai zilelor noastre Sfântul Iustin Popovici s-a nascut de...

Afaceri7 ore inainte

”Un precedent grav”. Comisia Europeană declară război aroganței germane – Capital | ALBA Mea

„Comisia provoacă conflicte enorme în UE”, a declarat Bernd Lucke, profesor german de economie, fost europarlamentar. El acuză Bruxellesul că...

Afaceri11 ore inainte

Cel mai puternic antibiotic natural. Combate aproape orice probleme de sănătate – Capital | ALBA Mea

Mierea are puterea de a combate infecțiile fără a crea bacterii rezistente, așa cum fac antibioticele moderne. Este atât de...

Afaceri15 ore inainte

Au fost cutremure în Bulgaria și Serbia! S-au resimțit și în România – Capital | ALBA Mea

Cutremur slab în Serbia, la granița cu România. Seismul ar fi fost resimțit în Craiova și Timișoara. Un alt cutremur...

Afaceri18 ore inainte

Regizorul, scenaristul și actorul Dennis Berry a murit la 76 de ani – Capital | ALBA Mea

Doliu în cinematografie! Amintim că regizorul, scenaristul şi actorul american Dennis Berry a fost căsătorit cu două actriţe emblematice ale...

Afaceri22 de ore inainte

Un medicament revoluționar oferă speranță pacienților afectați de Alzheimer – Capital | ALBA Mea

Un medicament revoluționar oferă speranță pacienților afectați de o boală cruntă Biogen, compania care produce noul medicament pentru Alzheimer, intenționează...

AfaceriO zi inainte

Cum îl vede Vladimir Putin pe Joe Biden? Președintele Rusiei îl compară cu Donald Trump – Capital | ALBA Mea

Cum îl vede Vladimir Putin pe Joe Biden? Președintele Rusiei îl compară cu Donald Trump Președintele Rusiei, Vladimir Putin, speră...

AfaceriO zi inainte

Masca de protecție ar putea fi purtată pentru totdeauna? “Va trebui să continuăm să facem asta pe termen lung” – Capital | ALBA Mea

Un om de știință din Marea Britanie care a oferit consiliere guvernului susține faptul că purtarea măștilor de protecție și...

AfaceriO zi inainte

“Aproape toată lumea este în pragul morții” – Capital | ALBA Mea

350.000 de oameni suferă din cauza foametei. ONU: Este cea mai gravă catastrofă alimentară 90% dintre cele 5,5 milioane de...

Afaceri2 zile inainte

“Dacă mă apuc să vorbesc îl va durea stomacul rău de tot” – Capital | ALBA Mea

„Cred că lucrurile acestea trebuie ţinute în interiorul PNL. El a ales să vorbească în afară, lucrurile au ieşit în...

Afaceri2 zile inainte

„Nu creștem taxe, nu introducem taxe noi” – Capital | ALBA Mea

Premierul Florin Cîţu a anunțat, sâmbătă, la Sibiu că nu intenționează să crească taxele și impozitele și că va continua...

Afaceri2 zile inainte

“Suntem extrem de preocupați de această lege” – Capital | ALBA Mea

China, avertisment pentru București după promulgarea Legii 5G Ambasada Chinei în România avertizează că relația economică și comercială chino-română va...

Eveniment2 zile inainte

PRIAevents vă invită la conferința online Pria Environment and Construction Industry din 15 iunie 2021 – premieră în Romania

PRIAevents organizează, în premieră, prima conferință care aprofundează tematica despre mediu și sectorul construcțiilor în România, Pria Environment and Construction...

Afaceri2 zile inainte

Sunt două ipoteze de lucru – Capital | ALBA Mea

Este necesară o a treia doză de vaccin? Vicepreşedintele campaniei de vaccinare în România, medicul Andrei Baciu, a explicat că...

Top Știri ALBA