Connect with us

Uncategorized

Cele mai utile trucuri de amenajare a unei cafenele de succes

Publicat

pe

O afacere este ca o fiinta vie de care trebuie sa ai grija cu atentie, zi de zi. Cu alte cuvinte: pentru a face profit dintr-o cafenea, nu este suficient sa servesti cafea.

Trebuie sa te diferentiezi de concurenta, sa te concentrezi pe un produs de calitate si sa le oferi clientilor ceva unic care sa ii faca sa revina. In zilele noastre, daca exista un lucru pe care orice afacere il cauta, acesta este cresterea vanzarilor.

Atragerea de noi clienti este o oportunitate de aur pentru a creste nu numai veniturile, ci si pentru a incerca sa fidelizezi clientii. Social media si noile tehnologii te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele. In timp ce elaborezi planul de afaceri, vei intampina diferite obstacole.

Iata cateva sfaturi care, in opinia noastra, te pot ajuta sa eviti stagnarea si sa faci din afacerea ta un loc dinamic in care tot mai multi oameni se vor aseza sa savureze o cafea buna.

Amenajeaza un colt langa geam

O cafenea de succes trebuie sa includa si un colt de relaxare langa geam, mai ales daca localul se afla la strada sau beneficiaza de o priveliste de vis. Poti alege o masuta de cafea pentru living sau o masa de bar de tip consola, insotita de scaune de bar.

Aceasta amenajare poate reprezenta primul lucru pe care il cauta clientii atunci cand intra in cafenea si vor sa lucreze sau vor sa se bucure de o cafea buna, intr-un colt mai retras. In plus, in momentul in care trecatorii vor vedea persoane care beau cafeaua, pot fi tentati sa intre si sa se bucure de aceleasi momente de relaxare.

Nu omite zona de tip lounge

In afara de spatiul de la geam, preferat de cei care isi doresc un colt mai retras, exista si clienti care pun accentul pe confort si vor sa se relaxeze, povestind cu prietenii.

In functie de dimensiunile spatiului cafenelei, clientii au nevoie de fotolii de tip lounge sau de o zona cu canapele confortabile si fotolii. Pentru aceasta zona, alege corpuri de iluminat deosebite si decoreaza mesele simplu si elegant, folosind accesorii in culorile mobilierului.

Dintr-o cafeneaua cu un design vesel nu trebuie sa lipseasca vazele cu flori si nici tapetul colorat, care sa anime intreaga incapere.

Include si o zona de take away

Existenta unei astfel de zone depinde in mare masura de conceptul cafenelei tale. Cu toate acestea, ideea includerii unei zone de take away este ideala in cazul in care oferi cafele, deserturi, fresh-uri sau alte preparate cu livrare rapida.

Aceasta zona poate fi amenajata prin extinderea barului sau cu ajutorul unei polite montate pe perete, fiind o metoda eficienta de a servi clientii care vin la prima ora in cafenea.

Creeaza un colt relaxant pentru cupluri

Pentru cuplurile care vin sa se bucure de o cafea buna, poti alege sa amenajezi mese de doua locuri, dispuse fata in fata. Vei avea nevoie de mese de restaurant de dimensiune mica, ce pot fi plasate la perete, intr-un colt al cafenelei sau chiar la geam.

Aceasta optiune este ideala pentru crearea unui spatiu intim si relaxant, in care cuplurile sa se simta confortabil.

Nu uita de gradina de vara sau de terasa

Pentru sezonul cald, oamenii care viziteaza cafeneaua vor prefera terasele, in detrimentul localului propriu-zis. Cele mai frecventate sunt gradinile de vara si terasele mici, din centrul orasului.

Pentru a atrage si mai multi clienti pe timpul verii, poti alege sa amenajezi o terasa cu flori, verdeata si mobilier confortabil, care sa-i binedispuna pe cei care viziteaza localul. Astfel, alege seturi cu scaune si fotolii, de calitate, care sa reziste razelor UV si intemperiilor.

Amenajarea unui loc pentru fumatori

Alege un spatiu din barul tau si transforma-l intr-o zona pentru fumatori, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de bar. Nu vei avea nevoie decat de cateva mese de bar, de scaune confortabile si umbrele, precum si de incalzitoare pentru terasa si paturi calduroase pentru anotimpul rece.

Foarte important este sa te asiguri ca spatiul are o ventilatie suficienta. Solutia se bazeaza pe geometria spatiilor si pe combinarea terasei cu unitatea in sine. Este doar o chestiune de imaginatie si chiar de cateva lucrari de constructie.

Nu incerca sa iti denumesti cafeneaua cu un simplu joc de cuvinte. Nu uita ca trebuie sa iesi in evidenta din multime.

De asemenea, trebuie sa folosesti un termen sau un nume care sa aiba legatura cu cafeneaua ta, care sa surprinda atmosfera pe care o creezi, locul in care te afli si personalitatea pe care doresti sa i-o conferi, astfel incat oamenii sa o recunoasca si sa si-o aminteasca.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Publicat

pe

De

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun final toate task-urile

București, România – 28 martie 2024 – Samsung Electronics lansează Galaxy Tab S6 Lite (2024), o tabletă versatilă concepută pentru a satisface atât nevoile profesionale ale consumatorilor, cât și pe cele de divertisment. Echipată cu celebrul S Pen de înaltă precizie, Galaxy Tab S6 Lite (2024) stimulează creativitatea, ideile și productivitatea pentru studenți, tineri profesioniști și familii.

La Samsung, înțelegem că viața se desfășoară într-un ritm alert, munca este tot mai dinamică, iar consumatorii au nevoie de un dispozitiv care să li se potrivească stilului lor de viață agitat de zi cu zi. Galaxy Tab S6 Lite (2024) și S Pen-ul său sunt partenerii ideali pentru a îmbina productivitatea cu divertismentul și creativitatea, permițând utilizatorilor să facă mai mult din activitățile pe care le iubesc, oriunde s-ar afla”, afirmă Junho Park, VP și Șef al Echipei de Planificare a Produselor din cadrul Galaxy Ecosystem, MX Business, din cadrul Samsung Electronics.

O nouă etapă în ceea ce înseamnă luarea de notițe

Galaxy Tab S6 Lite face mai ușor și mai plăcut ca niciodată să notezi ideile cu precizie. Vine împreună cu un S Pen ergonomic, proiectat pentru a asigura confortul, chiar și în timpul utilizării prelungite. Utilizatorii se pot bucura de realizarea de schițe în Samsung Notes sau de notarea rapidă a gândurilor, fără a fi necesar să deblocheze tableta. Și, fără nevoia unui încărcător separat, S Pen-ul este mereu gata să înregistreze orice sclipire de creativitate.

Pentru a maximiza productivitatea, Galaxy Tab S6 Lite este complet compatibil cu dispozitivele Galaxy, inclusiv cu Galaxy Buds FE, oferind o conectivitate fără probleme între multiple dispozitive. Utilizatorii își pot extinde creativitatea și pot realiza mai multe, în propriile lor condiții, în cadrul ecosistemului Galaxy.

Elegant, Portabil și Performant

Galaxy Tab S6 Lite (2024) impresionează cu un design rafinat, având un aspect metalic premium disponibil în trei culori: Oxford Gray, Chiffon Pink și Mint. Tableta este compactă și ușoară pentru o portabilitate sporită, având o greutate de doar 465g în versiunea Wi-Fi sau 467g în varianta LTE. În plus, ecranul de 10,4 inci al Galaxy Tab S6 Lite și marginile subțiri și simetrice de 9 mm oferă o experiență captivantă de vizualizare.

Pe lângă caracteristicile excelente de productivitate și divertisment, Galaxy Tab S6 Lite (2024) este echipată cu o baterie puternică care permite redarea video continuă timp de 14 ore. Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor un dispozitiv de încredere pentru o experiență îndelungată de vizionare captivantă și libertate creativă. Datorită capacității tabletei de a gestiona cu ușurință mai multe aplicații, utilizatorii se vor putea bucura și de un multitasking mai eficient.

Disponibilitate

Galaxy Tab S6 Lite (2026) va fi disponibilă începând cu 28 martie.

Specificații de produs

Galaxy Tab S6 Lite (2024)
Display 10.4-inch, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT
*

Măsurată diagonal ca un dreptunghi complet, fără a lua în considerare colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și orificiului camerei.

Sistem de operare Android 14.0
Dimensiuni 154.3 x 244.5 x 7.0mm
Greutate 465g (Wi-Fi) | 467g (LTE)
Camera Rear 8MP
Front 5MP
Memorie & Stocare* 4GB+64GB

4GB+128GB

microSD up to 1TB**

* Disponibilitatea de stocare poate diferi în funcție de piață, model, culoare sau operator. Spațiul real disponibil pentru stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiunea și formatul fișierului.

** Cardul MicroSD se vinde separat.

AP Quad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz
Baterie* 7,040mAh (typical)
*

*Valoarea tipică a bateriei a fost testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare deviația capacității bateriei între probele testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 6,840mAh.

Conectivitate LTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3
* Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau operator.
Culoare Oxford Gray, Chiffon Pink or Mint
Sunet Dual Speakers sound by AKG, Dolby Atmos®

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

Publicat

pe

De

  • AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți
  • Swiss Clinics susține medicii care își doresc să facă performanță și să își continue pregătirea profesională, oferindu-le acces la ultimele noutăți din medicina estetică
  • De la începutul anului, echipele Swiss Clinics au participat la IMCAS 2024, Dubai Derma 2024 și acum la AMWC 2024-Monaco

BUCUREȘTI, 28 martie 2024 – Rețeaua de clinici de chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume. Cea de-a 22-a ediție a AMWC Monaco se desfășoară în cadrul Grimaldi Forum, între 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți din toată lumea, 300 de expozanți și 300 de speakeri de top din industrie.

AMWC Monaco propune un program multidisciplinar de medicină estetică și anti-îmbătrânire, conceput pentru a promova educația continuă la nivel înalt și a încuraja schimbul de expertiză.

AMWC Monaco este cel de-al treilea congres de estetică din rândul celor mai importante la nivel mondial la care participă echipele Swiss Clinics de la începutul anului, după Dubai World Dermatology and Laser Conference & Exhibition și cel mai important congres științific de estetică din lume, IMCAS 2024-Paris. Din echipa Swiss Clinics care participă anul acesta la AMWC fac parte medici specialiști și rezidenți, precum Dr. Daniel Velicu, Dr. Erika Tugearu, Dr. Tatiana Chiriac, Dr. Hussein Srour și Dr. Carina Chirilă, care își continuă, astfel, procesul de perfecționare în chirurgia plastică, estetică și reconstructivă.

„Medicina estetică se află într-o etapă de evoluție accelerată. Pentru a rămâne relevanți în fața nevoilor pacienților și a menține un avantaj competitiv, este esențial să fim la zi cu inovațiile din domeniu. Un mod eficient de a o face este participarea medicilor noștri la evenimentele de top din domeniu, precum AMWC Monaco 2024 sau IMCAS Paris. Acestea oferă o platformă valoroasă pentru explorarea tendințelor emergente și înțelegerea impactului lor asupra creșterii satisfacției pacienților, pe lângă îmbogățirea cunoștințelor profesionale ale medicilor”, spune Valentin Burada, fondatorul Swiss Clinics.

La nivel mondial, tema principală în estetica anului 2024 se concentrează pe utilizarea potențialului regenerativ al corpului prin metode inovatoare și minim invazive, concepute pentru a oferi rezultate cu aspect natural și în deplină siguranță pentru pacienți.

Participarea la AMWC este esențială pentru companiile care își doresc să adopte cele mai noi și eficiente tratamente și tehnologii în domeniul chirurgiei estetice. Prezența echipei de medici Swiss Clinics la AMWC Monaco subliniază dedicarea rețelei față de excelență și inovație în avansarea standardelor de frumusețe și sănătate la nivel global. În fiecare an, conferințele și prezentările în cadrul AMWC generează o cantitate impresionantă de material științific cheie în medicina estetică.

Swiss Clinics este cea mai extinsă rețea de medicină estetică din România. Swiss Clinics operaționalizează, în mod direct, 3 clinici, în București, Severin și Galați, și 1 spital, în București, și colaborează cu clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie din 40 de orașe la nivel național.

Clinica din București deține bloc operator propriu și operează cu tehnologii și echipamente de ultimă generație. Rețeaua medicală Swiss Clinics a aniversat, în 2023, 8 ani de prezență, timp în care a tratat peste 80.000 de pacienți.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Uncategorized

Cursuri de agent de securitate – motivul principal pentru care sa le urmezi

Publicat

pe

cursuri de agent de securitate

 

Activezi deja ca agent de paza si nu stii daca ar trebui sa urmezi cursuri de agent de securitate? De altfel, de ce ai urma astfel de cursuri daca ai deja un loc de munca in domeniu, nu?

Ei bine, trebuie sa ai in vedere dezvoltarea profesionala. Chiar daca incepi ca agent de paza obisnuit, ai mereu oportunitatea de a trece la urmatorul nivel, implicit de a-ti schimba complet viata. Totusi, in acest sens ai nevoie de unul sau mai multe cursuri de agent de securitate.

Principalul motiv este reprezentat de diversitatea domeniilor la care vei avea acces dupa finalizarea unui curs. Paza este, simplu spus, complicata, mai ales in ziua de astazi!

 

Care sunt domeniile aferente securitatii?

Pozitia de agent de paza sau de securitate este considerata de multi una simpla, fara implicatii considerabile. Desigur, totul se schimba dupa ce vei urma cursuri de agent de securitate si vei obtine accesul catre restul industriei securitatii.

  • Securitatea fizica – implica protejarea bunurilor materiale, persoanelor, precum si infrastructurii unei cladiri sau afaceri impotriva amenintarilor de natura fizica. Un agent care a urmat un curs calificat in acest sens poate fi responsabil de gestionarea controlului accesului in locatie, dar si de analizarea sistemelor de supraveghere, de alarma, de detectare a miscarii si asa mai departe;
  • Securitatea cibernetica – o serie de cursuri de agent de securitate reprezinta oportunitatea ideala de a invata mai multe despre securitatea cibernetica. Aceasta implica intr-o oarecare masura o reconversie profesionala, dar nu vei fi blocat in spatele unui calculator. Securitatea cibernetica implica si evaluarea si analizarea solutiilor de securitate digitale din cadrul unei companii (computere, servere etc.);
  • Securitatea informatiilor – un specialist in securitatea informatiilor se asigura de faptul ca nicio entitate externa sau cu intentii rele are acces la informatii sensibile sau date confidentiale din cadrul unei companii. Specialistul se ocupa de dezvoltarea politicilor si procedurilor care trebuie respectate la locul de munca, de exemplu, pentru a preveni scurgerile de informatii;
  • Securitatea personala – persoane VIP, persoane publice, celebritati si nu numai. Toate aceste persoane au nevoie cel putin o data in viata de un agent de paza personal, calificat in urma unor cursuri de agent de securitate. Evident, paza si securitatea unui individ sunt asigurate in mod complet diferit fata de un imobil sau o cladire de birouri, motiv pentru care ai nevoie de cursuri;
  • Securitatea in domeniul transporturilor – o oportunitate foarte mare o reprezinta locurile de munca in industria securitatii disponibile in domeniul transporturilor. Acestea sunt foarte bine platite – siguranta transportului public, in special a celui aerian si naval implica necesitatea de cunostinte avansate, motiv pentru care si beneficiile sunt pe masura.

 

Astfel, cu ajutorul unor cursuri de agent de securitate primesti accesul la o mare parte din aceasta industrie, industrie care este mult mai dezvoltata decat ar crede unii. Dorinta de a te dezvolta profesional in domeniul securitatii iti poate obtine o pozitie foarte bine platita, dar mai ales un loc de munca care impune respect si admiratie, printre altele.

Daca vrei sa urmezi cursuri de agent de securitate sau sa afli mai multe despre acestea, contacteaza specialistii de la Atelierul de Profesii – acestia iti vor spune ce poti face pentru a te dezvolta profesional!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized44 de minute inainte

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

Uncategorizedo oră inainte

SWISS CLINICS participă la AMWC Monaco 2024, cel mai important congres mondial de medicină estetică și anti-îmbătrânire din lume

AMWC Monaco 2024 are loc în cadrul Grimaldi Forum, în perioada 27-29 martie, și aduce împreună peste 15.000 de participanți Swiss...

camere supraveghere camere supraveghere
Socialo oră inainte

Importanta prezentei unor camere de supraveghere in magazinele de suvenire

In era moderna, securitatea a devenit o preocupare majora pentru toti cei care detin afaceri, indiferent de domeniul in care...

cursuri de agent de securitate cursuri de agent de securitate
Uncategorized19 ore inainte

Cursuri de agent de securitate – motivul principal pentru care sa le urmezi

  Activezi deja ca agent de paza si nu stii daca ar trebui sa urmezi cursuri de agent de securitate?...

slabit rapid slabit rapid
Uncategorized20 de ore inainte

Trucuri pentru slabit rapid – ar trebui sa le urmezi?

  Cand vine vorba de slabit, acest proces este deseori asociat cu viteza – slabirea rapida este pentru multi o...

Exclusiv20 de ore inainte

Dosarul „Tetra” fabricat de procurorul, pe atunci, Negulescu Mircea, zis „Portocală, zis „Zdreanță” și autointitulat „distrugătorul de destine” – Ziarul Incisiv de Prahova

Unul dintre oamenii luați la țintă de gruparea din jurul fostului procuror Portocală a fost Cezar Stoichiciu, fost sef al...

Eveniment22 de ore inainte

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

UncategorizedO zi inainte

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

EvenimentO zi inainte

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Exclusiv2 zile inainte

 INTOARCEREA “RABINULUI” – Ziarul Incisiv de Prahova

                                         ...

Uncategorized2 zile inainte

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

formate de 2,5-inch & M.2 2280 Pentru integratorii de sisteme și inginerii de proiectare Managementul ciclului de viață și asistență...

Eveniment2 zile inainte

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Exclusiv3 zile inainte

copii care și-au băgat mamele octagenare în pușcărie! – Ziarul Incisiv de Prahova

Statutul polițistului prin Legea 360/2002 și statutul cadrelor militare prevăzut în Legea 80/1995 fixează interdicții clare privind implicarea acestora în...

Uncategorized3 zile inainte

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Afaceri3 zile inainte

Cand calatoresti la o intalnire de afaceri serviciul de inchirieri auto este o solutie de transport

Când vine vorba despre deplasări în scopuri de afaceri sau de agrement în București, serviciul de închirieri auto se dovedește...

Exclusiv4 zile inainte

Este dezonorant pentru un șef de poliție să se păteze în jocurile murdare ale politicienilor – Ziarul Incisiv de Prahova

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)  a respins, ca nefondate, contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Curtea de...

Top Știri ALBA