Connect with us

Eveniment

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Publicat

pe

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai aproape de proprietari

București, România – 17 martie 2023 – În contextul în care cererea pentru tehnologia prietenoasă cu animelele de companie este în continuă creștere, Samsung Electronics își propune să aducă o parte dintre soluțiile sale inovatoare mai aproape de proprietarii de animale de companie din România. Aproape două treimi (63%) dintre respondenții studiului PetLiving 2022 consideră că animalele lor de companie le influențează deciziile priviind stilul de viață și achizițiile pe care le fac. Astfel, 52% consideră că a lua în considerare nevoile proprietarilor de animale ar trebui să fie un standard atunci când vine vorba de dispozitive sau aparate în casele inteligente.

În acest sens, Samsung Electronics România, împreună cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România cu o vechime de 16 ani în piața de pet care, își propun să aducă în prim-plan poveștile oamenilor alături de prietenii lor patrupezi, dar și unele dintre cele mai prietenoase produse și servicii Samsung pentru animale.

Un trai fericit și sănătos pentru animale și oameni deopotrivă

Colaborarea deschisă cu parteneri din diferite industrii este esențială atunci când vine vorba despre inovație tehnologică, iar Samsung demonstrează cu fiecare ocazie importanța pe care o au parteneriate puternice în a contribui la îmbunătățirea vieții consumatorilor. Pentru a crea cele mai bune experiențe pentru clienții săi, compania și-a unit forțele cu pentruanimale.ro, o companie românească fondată din dorința unui medic veterinar, Ana-Maria Morar (Amia), de a combina iubirea pentru animale cu pasiunea pentru programare.

Samsung și pentruanimale.ro au în comun dorința de a schimba viața animalelor de companie și a proprietarilor lor deopotrivă, prin creșterea gradului de conștientizare cu privire la nevoile individuale ale fiecărui animal (și implicit, ale fiecărei gospodării) și oferirea resurselor de care proprietarii au nevoie pentru a adresa aceste nevoi.

Mai mult de jumătate dintre persoanele intervievate în studiul PetLiving 2022 consideră că tehnologia poate contribui la bunăstarea animalelor de companie (56%), la menținerea lor active (56%), la îmbunătățirea sănătății (52%) și la reducerea anxietății de separare (52%).

“Rezultatele studiului Pet Living 2022 confirmă importanța sporită pe care o are tehnologia în viața noastră și cum reușește ea să vină în întâmpinarea stilului nostru de viață. Pentru că urmărim să adresăm nevoile specifice ale proprietarilor de animale de companie în ziua de astăzi, am căutat un partener cu expertiză în zona de Pet Care. Prin această colaborare, am urmărit să atingem două aspecte importante. Primul pas a fost  transpunerea tehnologiei pet-friendly în beneficii concrete pentru  iubitorii de animale. Continuăm cu dezvoltarea unei ocazii de interacțiune cu proprietarii de animale de companie, prin care să asigurăm o comunicare directă între ei și brand. Astfel, am deschis un dialog cu posesorii de animale și i-am provocat să interacționeze direct cu noi pe Social Media.”, declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung România & Bulgaria.

,,Colaborarea cu Samsung ne onorează. Valorile comune legate de asigurarea unei vieți mai bune pentru animalele de companie, care au devenit membrii activi ai familiei, ne determină să considerăm acest parteneriat un pas înainte în atingerea obiectivului de a crea o societate mai bună.”, menționează Ana-Maria Morar, fondatoarea pentruanimale.ro.

Curățenie impecabilă, până la ultimul fir de păr

Produsul vedetă al parteneriatului este aspiratorul vertical Samsung Bespoke Jet™, cu 10 ani garanție la motorul Digital Inverter. Aspiratorul este gândit în mod special în jurul nevoilor reale pe care le au proprietarii de animale în fiecare zi. El are o putere de 580W, care este pusă și mai mult în valoare prin intermediul periilor speciale pentru curățarea părului de animale de care dispune. Acestea curăță eficient până la ultimul fir:

  • peria Jet Dual, pentru suprafețe moi (covoare și mochete), cu un tambur din fibre țesute și unul din cauciuc;
  • peria Slim, din fibre țesute care protejează de zgârieturi suprafețele dure (parchet și gresie);
  • peria Pet motorizată cu peri de cauciuc și sistem anti-încurcare, eficientă în curățarea părului de animale de pe suprafețe mai mici, canapea, mobilier sau din mașină.

Toate modelele Bespoke Jet™ dispun de stația unică de colectare All-in-one Clean Station™ care, în timp ce aspiratorul se încarcă, colectează eficient până la 99,999% din praful fin. În plus, sacul de praf anti-bacterian inhibă dezvoltarea bacteriilor în procent de 99,9%, fără ca utilizatorul să fie nevoit să atingă părul sau murdăria aspirată.

,,Pentru noi, o casă inteligentă, conectată, este gândită în jurul vieții de zi cu zi a consumatorilor noștri, viață care implică și animalele lor de companie. Tocmai de aceea, investim în dezvoltarea de tehnologii care aduc, cu adevărat, plus valoare și care permit produselor noastre să îndeplinească mai multe roluri în același timp, în beneficiul oamenilor, dar și animalelor pe care le dețin”, precizează Oana Dănilă, Head of Product Management Digital Appliances Samsung Electronics România & Bulgaria.

Tehnologia Samsung gândită pentru animalele de companie se regăsește și în alte produse, cum ar fi aspiratorul robot Jet Bot AI+ care poate reda, într-un mod securizat, imagini video din interiorul casei atunci când prietenul patruped rămâne acasă, folosind camera frontală și funcția Remote Monitoring.

În același timp, siguranța animalelor de companie este prioritară pentru proprietari, iar cu ajutorul Galaxy SmartTags, care pot fi prinse de zgarda animalului de companie, proprietarii își pot localiza cu ușurință patrupedele, folosindu-se de smartphone și de platforma SmartThings.

two naughty puppies looking sorry for themselves

Undă verde la năzdrăvănii pentru blănoșii casei, cu Samsung și pentruanimale.ro

Samsung și pentruanimale.ro vor să descopere cine sunt cele mai năzdrăvane animale de companie: câinii sau pisicile? Posesorii de câini sau pisici sunt, astfel, încurajați să posteze pe contul lor de Instagram o imagine sau un video care relevă cea mai mare năzdrăvănie făcută de animalele lor de companie.

kitten playing with toilet paper

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să posteze imaginea sau video, să dea tag @Samsung România și @pentruanimale.ro și să folosească #SamsungxPentruanimale și #BespokeCat sau #BespokeDog, în funcție de prietenul patruped.

În cadrul concursului, prin tragere la sorți, vor fi acordate:

  • Premii săptămânale: 6 vouchere oferite de pentruanimale.ro: 1x 150 lei | 2x 100 lei | 3x 50 lei
  • Premiul cel mare: un aspirator din gama Bespoke Jet™

Concursul se derulează în perioada 13 martie – 14 aprilie. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de concurs.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom România la http://news.samsung.com/ro.

Despre pentruanimale.ro

pentruanimale.ro este primul petshop online din România, cu o vechime de 16 ani, apărut din dorința unui medic veterinar, Ana-Maria Morar (Amia), de a combina iubirea pentru animale cu pasiunea pentru programare. În cei 16 ani de activitate, pentruanimale.ro a livrat peste 1 milion de comenzi direct la ușa posesorilor de animale. Filozofia pentruanimale.ro este schimbarea vieții animalelor de companie prin creșterea gradului de conștientizare în rândul proprietarilor cu privire la nevoile individuale ale fiecărui animal. În acest sens, fiecare departament al companiei exista cel puțin un medic veterinar pentru a asigura că pentruanimale.ro răspunde complet nevoilor animalelor de companie.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

De ce este nevoie sa apelam intotdeauna la servicii de deratizare profesionale

Publicat

pe

De

Serviciile de deratizare și dezinsectie profesionale sunt extrem de importante pentru a mentine sanatatea publica si a preveni daunele cauzate de rozatoare si insecte. In multe tari, acest tip de servicii sunt obligatorii pentru toti proprietarii de imobile, fie ca sunt residentiale sau comerciale. Dars a vedem cum ne ajuta aceste servicii, in special cand vorbim de servicii deratizare.

Rozatoarele, cum ar fi sobolanii si soarecii, pot transmite diverse boli prin intermediul excrementelor, parului si urinei lor. De asemenea, acestea pot manca materiale de constructie si electrice, ceea ce poate cauza daune insemnate imobilului. Insectele, cum ar fi gandacii, pot deteriora produsele alimentare si pot transmite diverse boli, cum ar fi malaria si febra galbena.

Serviciile de deratizare profesionale folosesc metode sigure si eficiente pentru a controla si elimina rozatoarele si insectele din imobile. Acestea pot include tratamente chimice, dispozitive de control mecanice si metode de control non-toxice. Echipele de deratizare sunt antrenate sa identifice sursele de infestare si sa implementeze planuri de control adecvate. O echipa pe care va puteti baza este cea a Companiei DDD. Aceasta companie ofera servicii complete de deratizare, dezinsectie, dar si dezinfectie in Bucuresti. Totul este facut cu substante aprobate si in mediu controlat 100%. Nu incercati sa faceti singuri treaba profesionistilor.

Din pacate, multi proprietari incearca sa rezolve problemele de infestare cu produse chimice disponibile in magazinele de bricolaj, dar acestea nu sunt intotdeauna eficiente si pot fi periculoase daca nu sunt utilizate in mod corect. De asemenea, multi proprietari incearca sa rezolve problemele de infestare prin metode improvizate, cum ar fi folosirea capcanelor facute in casa sau a dispozitivelor care emit zgomote puternice. Aceste metode nu sunt dovedite a fi eficiente si pot chiar sa agraveze problemele de infestare.

Serviciile de deratizare profesionale sunt esentiale pentru a mentine sanatatea publica si pentru a preveni daunele cauzate de rozatoare. Este important sa se apeleze la o firma de deratizare profesionala,  precum aceasta companie de care am vorbit mai sus, in cazul in care exista probleme de infestare, deoarece acestea vor utiliza metode de control sigure si eficiente pentru a rezolva problema.

O firma de deratizare profesionala va incepe prin a face o evaluare completa a imobilului si a identifica sursele de infestare. Apoi, specialistii vor elabora un plan de control personalizat pentru a rezolva problema de infestare. Acest plan poate include tratamente chimice, dispozitive mecanice de control si metode de control non-toxice, in functie de necesitatile fiecarui caz in parte.

Serviciile de deratizare profesionale sunt importante nu numai pentru a mentine sanatatea publica, ci si pentru a proteja valoarea imobilului. Rozatoarele pot cauza daune semnificative imobilului prin mancarea materialelor de constructie si prin scurgerea urinei si a excrementelor. Apeland la o firma de deratizare profesionala, proprietarii pot preveni daunele cauzate de aceste probleme de infestare.

In concluzie, serviciile de deratizare profesionale sunt extrem de importante pentru a mentine sanatatea publica si a proteja valoarea imobilului. Este important sa se apeleze la o firma de deratizare profesionala in cazul in care exista probleme de infestare, deoarece acestea vor utiliza metode sigure si eficiente pentru a rezolva problema. Cu ajutorul Companiei DDD, proprietarii pot avea incredere ca problemele de infestare vor fi rezolvate intr-un mod eficient si sigur.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Tot ce trebuie sa stii atunci cand oferi cosuri de Craciun angajatilor tai

Publicat

pe

cosuri Craciun

Timpul trece, vremea se raceste, iar sarbatorile de iarna se apropie. E timpul sa alegi cadourile pe care le vei oferi in aceasta perioada festiva. Ai multe optiuni, precum device-uri, cosuri Craciun, genti personalizate cu insemnele companiei, carduri cadou, bilete la concerte, iar exemplele pot continua. Poate fi greu sa alegi un cadou de care sa bucure mai multe persoane, deoarece fiecare are gusturi si nevoi diferite.

Cadourile corporate sau business gifts reprezinta modul in care poti consolida cultura organizationala din firma ta. Arate-le angajatilor, colaboratorilor sau chiar clientilor cat de mult ii apreciezi si  ca le esti recunoscator. Aceste cadouri, mai ales daca sunt de buna calitate si alese cu atentie, creeaza un sentiment de apartenenta si apreciere. Aceste sentimente pot influenta benefic modul in care angajatii isi desfasoara activitatea, iar clientii lor vor sti ca sunt importanti.

Alegerea unui cadou corporate poate fi o sarcina dificila, asadar citeste acest articol pentru a afla cum sa alegi un cadou potrivit pentru angajatii tai!

Alege cadouri speciale

Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a decide ce cadou sa cumperi e sa stabilesti bugetul. Un cadou bun nu trebuie sa coste mult, alege cadouri elegante si cu un aspect profesional, de care destinatarii sa se bucure. Poti alege un cos de Craciun care sa se incadreze in bugetul tau, dar sa contina produse gourmet, cum sunt vinurile de colectie sau ciocolata belgiana fina.

Personalizeaza cadourile

Ataseaza cadoului o felicitare sau un mesaj scris de mana, in care sa multumesti destinatarului un mesaj sincer, in care sa iti exprimi aprecierea. Atunci cand le sunt adaugate note personale, cadourile corporate devin autentice si speciale pentru destinatar. Firmele ce comericalizeaza cosuri cadou de Craciun ofera servicii de personalizare pentru toate produsele lor, facandu-le unice si speciale.

Organizeaza-te din timp

Iarna, fiind perioada sarbatorilor, toata lumea alearga sa cumpare cadoul perfect, asadar pot avea loc intarzieri nedorite. Planifica din timp si comanda cadourile pentru angajatii tai chiar mai devreme de luna decembrie. Astfel furnizorii vor avea timpul necesar pentru a se ocupa de comanda ta si nu va exista posibilitatea sa intarzie sau chiar sa nu mai fie disponibil.

Decide cum vei oferi cadoul

Modul in care prezinti si oferi cadoul este la fel de important ca si cadoul in sine. Alege un ambalaj frumos, dintr-un material premium, adauga-i nota personala si ofera-l.

Cea mai buna modalitate de a oferi un cadou corporate este de a o face personal, insa, daca acest lucru nu este posibil, asigura-te ca vei expedia cadoul la adresa corecta si la momentul potrivit.

Cosurile cadou de Craciun pentru corporatii combina produse de calitate cu mesaje personale, totul fiind impachetat in ambalaje premium, care ofera destinatarilor nu doar un cadou, ci o intreaga experienta sensoriala.

Cosurile de Craciun pot fi livrate direct la adresa destinatarului, fiind o optiune ideala pentru a oferi cadouri membrilor echipei ce lucreaza de la distanta. CadoulSpecial.ro ofera o intreaga gama de cosuri cadou de Craciun, iar preturile sunt variate si pentru toate bugetele. Alege un cadou special pentru angajatii, colatoratorii sau clientii tai si arata-le cat de mult ii apreciezi!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Deep Forest Fest – Festival de tradiţie la Rm. Vâlcea

Publicat

pe

De

Deep Forest Fest

Din dorinţa de a pune Râmnicu Vâlcea pe harta marilor festivaluri de muzică electronică ale României şi nu numai, a luat naştere Deep Forest Fest. Şi ce alt loc putea fi mai bun pentru un asemenea festival de muzică decât magicul cadru natural din Feţeni? Un loc minunat, înconjurat de pădure şi foarte aproape de oraş – numai bun pentru a găzdui un asemenea eveniment la care zeci de mii de oameni participă şi se distrează.

Prima ediţie care a avut loc în 2019 a fost una încununată de succes, mii de oameni fiind încântaţi de DJ-ii şi artiştii care au urcat pe scenă şi au creat o atmosferă electrizantă. Imediat au fost făcute planuri pentru o nouă ediţie, însă din cauza pandemiei ediţia cu numărul 2 a trebuit amânată cu un an, astfel că a avut loc în 2021.

Deep Forest Fest ediţia IV-a

După primele două ediţii, magia de la Deep Forest Fest a cuprins tot mai multă lume şi a început să se impună drept un festival de tradiţie, mai ales după succesul de care s-a bucurat o dată cu cea de-a treia ediţie ce a avut loc în 2022. DJ de renume naţional şi internaţional au făcut senzaţie pe scena amenajată pe platoul din Feţeni, iar mii de iubitori ai muzicii electronice au petrecut până în zori timp de trei zile în care şi-au creat amintiri de neuitat şi au legat prietenii cu alţi entuziaşti asemenea lor.

Împreună cu sponsorii oficiali şi partenerii care au susţinut acest vis devenit realitate, Deep Forest Fest va continua această tradiţie şi în anul 2023, atunci când va avea loc cea de-a 4-a ediţie a îndrăgitului festival de muzică electronică. Însă până atunci, vă invităm să aruncaţi o privire asupra momentelor deosebite care au avut loc în primele trei ediţii urmărind site-ul oficial şi paginile de Facebook şi Instagram.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri3 ore inainte

Iti trebuie bani acum? Acord bani împrumut cu dobândă

Aveți nevoie de bani urgent? Ofer un împrumut de bani cu dobândă, care poate oferi fondurile în mod eficient și...

apa de gura apa de gura
Uncategorized7 ore inainte

Ce produse trebuie sa folosesti, dupa interventii chirurgicale la nivelul cavitatii bucale

Cavitatea bucala este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului uman. Atat dintii, cat si gingiile sau limba reprezinta...

Exclusiv15 ore inainte

Replica ,, Caracatiței”

          Urmare a articolelor noastre de investigații privind activitățile ilegale, conduse de  Mafia din Penitenciarul Ploiești, vă reamintim: suținută de...

UncategorizedO zi inainte

Provocarea de 21 de zile de la Perfect Fit oferă inspirație pentru noi activități alături de prietenul patruped

București, 16 Martie 2023 – Legătura cu un animal de companie este puternică și contribuie la bunăstarea mintală și fericirea...

Exclusiv2 zile inainte

Special pentru Maica Stareță!/De la Nașu să trăiască!!!/Episodul III – Ziarul Incisiv de Prahova

 De la Maica Stareță citire:  ,,Nu-mi place minciuna. Poate e și un defect profesional că reușesc să o identific imediat....

Exclusiv3 zile inainte

Un focar de infecție ce se dorește a fi o locuință de serviciu atribuită de IPJ Alba unui polițist în anul de grație 2023 – Ziarul Incisiv de Prahova

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Exclusiv4 zile inainte

,, Noaptea Minții” sau ,,Cum calculează Mafia”!!!/Episodul IV – Ziarul Incisiv de Prahova

În data de 02.06.2020 în Tabelul cu calculul perisabilităților legal admise întocmit de Logistică ,la nr.crt.7,  Rățușca cea urâtă trece...

Exclusiv4 zile inainte

Gartner spune ca 2023 este momentul adevarului pentru vehiculele electrice pe baterii

Industria auto va cunoaște mai multe turbulențe în 2023. Până în 2025, giganții din domeniul tehnologiei vor deține o parte...

Uncategorized4 zile inainte

Noul mouse mat Razer Atlas, fabricat din sticlă securizată, oferă o nouă dimensiune a preciziei

Razer Atlas se face remarcat datorită fiabilității și a modului în care permite realizarea de mișcări ultrarapide și deosebit de...

Uncategorized4 zile inainte

TikTok lansează o modalitate de resetare a feed-ului For You și actualizează sistemul de recomandări

București, 16 Martie 2023 – TikTok anunță o nouă funcție care le permite utilizatorilor să își reseteze feed-ul For You...

Eveniment4 zile inainte

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Exclusiv5 zile inainte

Instituția ar trebui să manifeste atenție sporită cu privire la echipamentele pe care le achiziționează pentru proprii angajați – Ziarul Incisiv de Prahova

 De la Maica Stareță citire:  ,,Nu-mi place minciuna. Poate e și un defect profesional că reușesc să o identific imediat....

Exclusiv6 zile inainte

  Zeus transformat in Hades!!!

Acum când știm ca lucrurile încep sa intre pe un făgaș normal in dosarul in care mai multe cadre ale...

Cum iti poti amenaja gradina Cum iti poti amenaja gradina
Uncategorized6 zile inainte

Cum iti poti amenaja gradina

Amenajarea grădinii poate fi o sarcină ușoră sau dificilă, în funcție de preferințele și abilitățile fiecăruia. Cu toate acestea, există...

Uncategorized6 zile inainte

Caring for water. With Passion – Noua campanie Wilo dedicată soluțiilor de apă rece potrivite proiectelor tale

Sustenabilitate, inovație și eficiență energetică pentru o lume responsabilă București, 15 martie 2023 Wilo aduce apa acolo unde este nevoie de...

Uncategorized6 zile inainte

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Top Știri ALBA