Connect with us

Afaceri

Iti trebuie bani acum? Acord bani împrumut cu dobândă

Publicat

pe

Aveți nevoie de bani urgent? Ofer un împrumut de bani cu dobândă, care poate oferi fondurile în mod eficient și rapid. Procesul de aplicare este ușor, iar termenii de rambursare sunt flexibili și pot fi adaptați nevoilor dumneavoastră. Nu există taxe sau comisioane ascunse și veți putea alege dintre plăți lunare, bilunare, trimestriale sau plăti unice. Cu acest împrumut cu dobândă, veți obține garantat fondurile de care aveți nevoie. Așa arată cam toate anunțurile de credite prin instituții financiare nebancare în România.

Primiți un împrumut cu dobândă? Aflați cum să profitați la maximum de această oportunitate financiară

După ce ați ales un împrumut, există pași pe care îi puteți urma pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune avantaje. Puteți face acest lucru prin raportarea corectă la temeiuri de creditare, menținerea ratelor cu plata la timp și verificarea opțiunilor de refinanțare sau prelungire în caz de probleme ori inchideri mai rapide a împrumutului.

Plătiți în mod regulat: Asigurați-vă că vă efectuați plățile în termenul prevăzut pentru a scuti de la taxe de întârziere și pentru a menține un punctaj bun al creditului.

Plătiți mai mult decât necesar: Din moment ce vă puteți permite, încercați să plătiți o sumă mai mare decât cea minimă în fiecare lună. Acest lucru vă va ajuta să scurtați perioada de rambursare a împrumutului și să economisiți bani pe termen lung.

Țineți-vă progresul sub control: Monitorizați schimbările și garantați-vă că mergeți în direcția corectă pentru a atinge obiectivele.

Gândiți-vă la refinantare: Dacă puteți obține o rată a dobânzii mai bună sau un termen de rambursare mai lung, ar trebui să luați în considerare refinanțarea împrumutului.

Dacă sunteți în căutarea unui împrumut cu dobândă, trebuie să vă asigurați că înțelegeți termenii și condițiile care se aplică acestei tranzacții. Este foarte important să știți ce sunt obligațiile dumneavoastră ca și datornic și ce veți primi ca creditor.

Înainte de a semna un contract de împrumut, este esențial să citiți și să înțelegeți termenii. Analizați cu atenție toate detaliile cheie precum rata dobânzii, suma împrumutată, condițiile de rambursare și comisioanele percepute. Acest lucru vă va asigura că sunteți la curent cu drepturile și responsabilitățile legate de creditul pe care luați.

Vă rugăm să fiți atent cu procedurile de creditare. Verificați termenele de plată și ce se întâmplă în cazul în care vă lipsește o plată. Asigurați-vă că aveți rambursare bine definită și citiți cu atenție documentele de creditare inainte de a le semna.

Căutarea celui mai bun împrumut pentru tine poate fi simplificată prin cercetare, punerea de întrebări și luarea în considerare a factorilor important. Nu uitați să verificați mai multe oferte, să citiți cu atenție detaliile contractului și să vă gândiți la refinanțare. Dacă faceți acest lucru, veți găsi un împrumut potrivit nevoilor dumneavoastră care vă va ajuta să atingeți obiectivele financiare!

Contractarea unui împrumut cu dobândă poate fi o soluție rapidă și eficientă pentru nevoile dvs. financiare. Acest tip de împrumut este, de obicei, mai ușor de calificat decât un împrumut bancar, iar fondurile pot fi disponibile mult mai repede. Rata dobânzii poate fi, de asemenea, mai mică decât alte tipuri de împrumuturi și vă oferă economii pe termen lung.

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Publicat

pe

De

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

  • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
  • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
  • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
  • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
  • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
  • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
  • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
  • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Expert Torcret – Specialiști în Servicii de Torcretare Beton și Șape Mecanizate Elicopterizate

Publicat

pe

De

pret torcretare beton

Expert Torcret este o companie cu experiență în domeniul construcțiilor care oferă servicii de torcretare beton și șape mecanizate elicopterizate, utilizând tehnologii de ultimă generație și echipamente performante. Compania este specializată în pomparea de beton în diverse locații și tipuri de structuri, oferind soluții personalizate pentru fiecare client, indiferent de complexitatea proiectului.

 

Pomparea de beton este una dintre cele mai eficiente metode de a turna beton în locații greu accesibile sau în structuri care necesită o armare solidă. Expert Torcret oferă servicii de pompare verticală a betonului pe o distanță de până la 100 metri, precum și pompare orizontală pe o distanță de până la 300 de metri, acoperind astfel o gamă largă de nevoi și cerințe ale clienților.

 

În plus, compania utilizează tehnologia de torcretare mecanizată pentru a aplica betonul într-un mod uniform și eficient pe suprafețe diverse, precum pereți, stalpi, centuri realizate din beton armat sau zidărie, maluri pentru aducțiuni de apă sau canale de irigații, lucrări și ziduri de sprijin în domeniul apelor uzate, piscine, bazine de apă subterane, magazii și adaposturi sub sol, consolidări pentru pereții la clădiri vechi ori taluzari în zona viaductelor.

 

Torcretarea este o metodă rapidă și eficientă de a aplica betonul, care oferă un grad ridicat de durabilitate și costuri reduse față de alte metode de turnare. Expert Torcret oferă clienților săi avantajul de a economisi timp și bani prin utilizarea acestei tehnologii de vârf.

 

În plus, Expert Torcret oferă servicii de șape mecanizate elicopterizate, cu granule de polistiren, ideale pentru suprafețe mari de lucru. Compania deține un robot de nivelare automată cu laser incorporat, care oferă o toleranță de eroare de 1 mm la o suprafață de 100 mp și poate nivela o suprafață de 60 mp/h. Această tehnologie de vârf oferă clienților un nivel ridicat de precizie și eficiență în procesul de nivelare a suprafețelor.

Ce este torcretarea betonului si cum functioneaza ? Intra acum pe blogul nostru si afla aceasta metoda.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa ne contactati: 0766718511

Facebook Comments
Citeste in continuare

Afaceri

Bănci care nu lucrează cu biroul de credit și verificarea ANAF

Publicat

pe

De

Atunci când solicitați un împrumut, instituțiile bancare analizează capacitatea dvs. de rambursare și verifică dacă aveți un istoric de credit fără incidente de rambursare pentru alte credite. În prezent, majoritatea instituțiilor financiare care oferă împrumuturi nu mai sunt bănci tradiționale, ci organisme financiare nebancare, în special cele care activează online.

Scopul unui birou de credit este să prevină și să semnaleze situații de supraîndatorare. Acesta furnizează informații instituțiilor de credit cu privire la incidentele curente de rambursare a creditului. Consultarea biroului de credit este obligatorie înainte de acordarea unui nou credit sau de orice reînnoire a unui descoperit de cont. Banca poate consulta biroul de credit și la deschiderea unui cont bancar, în special atunci când decide alocarea mijloacelor de plată sau autorizarea unui descoperit de cont.

Înregistrarea în biroul de credit nu interzice băncii să acorde un credit, dar ajută la evaluarea situației financiare a unei persoane care dorește să obțină un împrumut. Există, totuși, bănci care nu lucrează cu biroul de credit, deși utilitatea acestuia este recunoscută în industrie.

Biroul de credit înregistrează incidentele de rambursare a creditului acordate persoanelor fizice pentru împrumuturi pentru locuințe, împrumuturi de nevoi personale, împrumuturi revolving sau descoperiri de cont. De asemenea, înregistrează măsurile luate în cadrul unei proceduri de supraîndatorare, precum recomandări, planuri de recuperare sau anulare de datorii. Perioada de înregistrare în biroul de credit este de 5 ani de la declararea unui incident de rambursare sau de la hotărârea de încheiere în cazul unei proceduri de recuperare a datoriei dispuse de instanță.

Pentru a elimina această „pata” din istoricul dvs. de credit, puteți rambursa oricare dintre sumele pe care le datorați, fie că este vorba de o sumă întârziată la plată sau de plata integrală în cazul expirării termenului. Instituția care a raportat incidentul va notifica biroul de credit cu privire la regularizarea acestuia. Dacă acest incident este singurul motiv pentru înregistrarea dvs. în biroul de credit, veți scăpa de această problemă prin simplul fapt că vă plătiți datoriile.

Dacă nu găsiți bancile care nu lucreaza cu biroul de credit, nu trebuie să vă descurajați. Există alternative pentru a obține un împrumut, în special prin intermediul instituțiilor financiare nebancare care funcționează exclusiv online. Aceste instituții nu consultă în mod frecvent situația dvs. în biroul de credit. Criteriile de evaluare a dosarului dvs. pot varia, oferindu-vă astfel șansa de a obține creditul dorit într-un interval de timp mai scurt decât în cazul vizitelor repetate la o sucursală bancară pentru interviuri individuale cu un consilier financiar.

Soluțiile online vă economisesc timp, iar unele cereri sunt procesate chiar și în timpul zilei, astfel încât puteți primi un acord de principiu imediat. Totuși, înainte de a beneficia oficial de fondurile puse la dispoziție de împrumut, este posibil să trebuiască să așteptați cel puțin 24 de ore după semnarea ofertei de împrumut.

Desigur, nimic nu este imposibil! În anumite privințe, instituțiile bancare sunt mult mai stricte, de aceea poate fi dificil să găsiți bănci care nu lucrează cu biroul de credit. Cu toate acestea, veți putea găsi cu ușurință alte tipuri de instituții care vă pot oferi o mână de ajutor!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Deep Forest Fest Deep Forest Fest
Cultură20 de ore inainte

Deep Forest Fest: Un festival muzical de neratat pentru iubitorii de muzică electronică

Deep Forest Fest, un eveniment de neuitat adresat iubitorilor de muzică electronică și nu numai, promite să ofere o experiență...

ExclusivO zi inainte

Ministerul Justitiei ar avea un efort bugetar mult mai relaxat decat M.A.I – Ziarul Incisiv de Prahova

Dacă în episodul trecut ne amuzam cum a încercat Vlad „Minciunică” Socoleanu să prostească membrii Asociației proprii de proprietari cum...

Cultură2 zile inainte

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

sistem de supraveghere video sistem de supraveghere video
Social2 zile inainte

Cinci motive pentru care sa alegi un sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video reprezinta o alegere inspirata atat pentru marile companii, cat si pentru locuintele personale. Astazi vei descoperi...

Exclusiv2 zile inainte

EPILOGUL UNEI CARIERE/GUSTUL AMAR AL UNUI SISTEM ODATA FUNCTIONAL: PENITENCIARUL

Astăzi dorim să prezentăm respectele noastre pentru oamenii buni ai sistemul penitenciar dar nu numai. Acei oameni care sunt devotați,...

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
Social3 zile inainte

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

Exclusiv3 zile inainte

Cei care ati asteptat caderea OUG 59/2017 la CCR, mai aveti de asteptat. – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

vestiare metalice vestiare metalice
Social3 zile inainte

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

deblocari usi deblocari usi
Uncategorized4 zile inainte

Ai pierdut cheile? Ce urmeaza | Specialistii in securitate de la SmartLacatus

Una dintre cele mai frecvente lucruri pe care le facem aici, la SmartLacatus, este să permitem oamenilor să intre din...

Exclusiv4 zile inainte

Don Quijote de la Mancha VS. Cei trei muschetari/Cavalerul tristei figuri VS. Cei trei mușca-tare/Ep.8 – POINT ! P.1 – Ziarul Incisiv de Prahova

 TEMPUS FUGIT! ,,DOMNILOR” V-A EXPIRAT TIMPUL Dragi domni și doamne! Fiind un ziar de investigatii si anchete jurnalistice respectabil și...

ferestre termopan ferestre termopan
Social5 zile inainte

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

Uncategorized5 zile inainte

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat   ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează...

Uncategorized5 zile inainte

Axis anunta noi camere panoramice ce ofera o vedere de ansamblu completa la 360°

Bucuresti, 30 May 2023 – Axis Communications anunta lansarea a doua noi camere panoramice prevazute cu o unitate de procesare cu invatare...

Uncategorized5 zile inainte

Generația Z și Millennials aduc telefoanele cu clapetă înapoi Telefonul Flip Nokia 2660 reimaginat este acum disponibil în culorile Pop Pink și Lush Green

Telefoanele clasice sunt din ce în ce mai populare, deoarece generațiaZ și Millennials au început să-și limiteze timpul petrecut în...

Uncategorized5 zile inainte

STAR STONE finalizează investiția de 350.000 de euro, începută anul trecut, și demarează producția de confecții metalice  

În noua categorie, companie produce elemente de gard standardizat, pe dimensiuni potrivite pentru garduri din bolțari Traverstone® Block STAR STONE...

Uncategorized5 zile inainte

Synology anunță DiskStation DS423, un NAS cu 4 bay-uri pentru acasă sau la birou

București, România – Synology anunță lansarea lui DiskStation DS423, o unitate cu 4 bay-uri din seria Value, concepută ca o soluție de...

Top Știri ALBA