Connect with us

Viața în Alba

Comunicat de presă – Caravana D.E.I.T.A.S. la Alba Iulia

Publicat

pe

În data de 23 noiembrie va avea loc la Alba Iulia, ora 10:00, masa rotundă cu titlul ”Surse de finanțare- 2023 – 2027”, organizată în cadrul Caravanei de stakeholder engagement, DEITAS.

Dintre temele abordate amintim: Modele antreprenoriale de bune practici din regiunea Centru, Soluții la provocările antreprenoriale ale participanților la masa rotundă – Discuții libere, Surse de finanțare 2023- 2027. Evenimentul se va încheia cu un networking dinner în care participanții vor avea ocazia să povestească experiențele lor antreprenoriale și să încheie parteneriate cu ceilalți participanți.

 

Formular de înscriere: https://forms.gle/qR8HC4u92msPmSEN9

 

Rețeaua DEITAS este un cadru care permite membrilor să fie mai bine conectați și informați, dar și să se  sprijine reciproc în diferite inițiative menite să dezvolte și să consolideze mediul antreprenorial local pentru a trece către o economie a cunoașterii, a specializării inteligente și a creșterii coeziunii prin glocalizare. Această rețea utilizează 2 instrumente principale: Ingenius NET, identificată de către echipa Amphion ca fiind o platformă utilă pentru demersul rețelei DEITAS (Dezvoltăm Ecosisteme Inovative pentru Tineri Antreprenori de Succes) și CAPA, centrul de sprijin și promovare a afacerilor în Regiunea Centru, care funcționează ca infrastructura permanentă de suport pentru antreprenorii din regiune.

Aceste mese rotunde sunt organizate în cadrul programului național finanțat din fonduri europene, ”Innotech Student”, în cadrul căruia a fost implementat cel de-al cincilea proiect al  Asociației Culturale Amphion, “Student start-up 1.0”.

Locația va fi anunțată pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/StudentStartUp1.0

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

 

 

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Viața în Alba

Repararea Casei: Cum să Economisiți Bani și să Obțineți Rezultate de Calitate

Publicat

pe

Repararea casei poate fi o provocare costisitoare, dar necesară. Indiferent dacă doriți să reamenajați o cameră, să înlocuiți acoperișul sau să faceți renovări majore, există modalități de a economisi bani și de a obține rezultate de calitate.

Capitolul 1: Planificarea Reparațiilor

Planificarea este primul și cel mai important pas în repararea casei. O planificare atentă vă poate ajuta să economisiți bani și să evitați erorile costisitoare pe parcursul proiectului. Iată câteva sfaturi pentru planificarea eficientă a reparațiilor:

1.1. Stabiliți Obiectivele Proiectului

Începeți prin a stabili obiectivele clare ale proiectului dumneavoastră. Ce vreți să realizați cu repararea casei? Stabilirea priorităților vă va ajuta să alocați resursele în mod corespunzător și să vă concentrați asupra aspectelor cu adevărat importante.

1.2. Evaluarea Bugetului

Stabiliți un buget realist pentru proiectul dumneavoastră. Includeți costurile materialelor, mână de lucru, permisele și orice cheltuieli suplimentare care ar putea apărea. Este întotdeauna o idee bună să alocați o marjă de siguranță pentru neprevăzute.

1.3. Căutarea de Sursă de Finanțare

Dacă bugetul dumneavoastră este limitat, luați în considerare opțiunile de finanțare disponibile. Poate fi vorba de un împrumut bancar, un împrumut cu ipotecă sau chiar un program de granturi pentru reabilitarea casei, în funcție de eligibilitatea dumneavoastră.

1.4. Planificarea Calendarului

Stabiliți un calendar pentru proiectul dumneavoastră, inclusiv termene limită pentru diferitele etape ale reparației. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți pe drum și să evitați întârzierile care pot crește costurile.

1.5. Găsirea de Profesioniști

Dacă proiectul dumneavoastră necesită mână de lucru specializată, căutați profesioniști cu experiență în domeniu. Cererea de referințe și verificarea calificărilor lor vă pot ajuta să găsiți o echipă competentă.

Capitolul 2: Selectarea Materialelor Potrivite

Materialele joacă un rol crucial în calitatea și durabilitatea lucrărilor de reparații. De asemenea, pot avea un impact semnificativ asupra bugetului. Iată cum să alegeți materialele potrivite pentru proiectul dumneavoastră:

2.1. Calitate versus Cost

Atunci când alegeți materialele, gândiți-vă la raportul calitate-cost. Investiți în materiale de înaltă calitate în zonele cu trafic intens sau expuse la uzură și deteriorare constantă. În schimb, puteți economisi bani pe materiale mai accesibile în zonele cu trafic redus sau în spațiile cu destinație secundară.

2.2. Echilibrarea Aspectului și Funcționalității

Când alegeți materiale, țineți cont și de aspectul lor estetic. Materialele pot varia în texturi, culori și finisaje, iar alegerea potrivită poate să contribuie la aspectul general al spațiului. Asigurați-vă că materialele selectate îndeplinesc și cerințele funcționale ale proiectului.

2.3. Durabilitatea

Puteți economisi bani pe termen lung alegând materiale durabile, care necesită mai puține reparații și înlocuiri în viitor. Consultați recenziile și sfaturile experților pentru a vă asigura că materialele alese sunt rezistente în timp.

2.4. Materiale Reciclate și Ecologice

Dacă sunteți interesat de un abordaj ecologic, luați în considerare utilizarea materialelor reciclate sau ecologice. De exemplu, puteți opta pentru parchet fabricat din lemn reciclat sau pentru izolație termică realizată din materiale reciclabile.

2.5. Comparația Prețurilor

Faceți cercetări și comparați prețurile pentru materialele de care aveți nevoie. Magazinul local de materiale de construcții, magazinele online și achiziționarea de la producători direct pot oferi opțiuni cu prețuri diferite.

Capitolul 3: Lucrul DIY vs. Angajarea Profesioniștilor

Un alt aspect important în economisirea banilor și obținerea rezultatelor de calitate este decizia de a face lucrările pe cont propriu sau de a angaja profesioniști. Ambele abordări au avantaje și dezavantaje, iar alegerea depinde de complexitatea proiectului, nivelul de experiență și bugetul disponibil.

3.1. Lucrul DIY

Dacă aveți abilitățile și cunoștințele necesare, lucrul DIY poate fi o modalitate excelentă de a economisi bani. Iată câteva avantaje ale acestei abordări:

 • Economisirea Mână de Lucru: Nu va trebui să plătiți pentru serviciile unui constructor sau meșter, ceea ce poate reduce semnificativ costurile proiectului.
 • Controlul Complet: Aveți control total asupra proiectului și puteți decide fiecare detaliu și aspect al acestuia.
 • Flexibilitatea în Programare: Puteți lucra în funcție de propriul program și ritm, fără a depinde de programul altcuiva.

Cu toate acestea, lucrul DIY poate avea și dezavantaje:

 • Necesită Experiență: Dacă nu aveți experiență în construcții, puteți să vă confruntați cu dificultăți și întârzieri pe parcursul proiectului.
 • Timp Intensiv: Proiectele DIY pot necesita mult timp și efort, ceea ce poate fi dificil pentru cei cu programe încărcate.
 • Riscuri de Calitate: Dacă nu sunteți atent la detalii, calitatea lucrărilor poate să sufere, ceea ce va necesita corecții ulterioare.

3.2. Angajarea Profesioniștilor

Angajarea unor profesioniști în domeniul construcțiilor poate asigura rezultate de calitate și eficiență în timp. Iată avantajele acestei abordări:

 • Experiența și Competența: Constructorii profesioniști au experiență și cunoștințele necesare pentru a realiza lucrări de înaltă calitate.
 • Economisirea Timpului: Profesioniștii pot finaliza proiectul mai rapid decât un amator, ceea ce poate reduce costurile indirecte.
 • Licențe și Asigurare: Constructorii profesioniști sunt de obicei asigurați și au licențe pentru a efectua lucrările necesare.

Cu toate acestea, angajarea profesioniștilor poate să aibă și dezavantaje:

 • Costurile Mână de Lucrui: Serviciile profesionale pot fi costisitoare și pot adăuga semnificativ la bugetul proiectului.
 • Lipsa Controlului Direct: Puteți avea mai puțin control asupra fiecărui detaliu al proiectului, deoarece profesioniștii pot lua decizii în funcție de experiența lor.
 • Dependența de Programul Lor: Trebuie să vă adaptați la programul profesioniștilor, ceea ce poate afecta programul personal.

Capitolul 4: Gestionarea Eficientă a Proiectului

Indiferent dacă alegeți să lucrați DIY sau să angajați profesioniști, gestionarea eficientă a proiectului este esențială pentru economisirea banilor și obținerea rezultatelor de calitate. Iată câteva sfaturi pentru gestionarea eficientă a proiectului:

4.1. Planificați în Avans

Planificarea în avans este cheia succesului. Aveți un plan detaliat pentru fiecare etapă a proiectului, de la achiziționarea materialelor la finalizarea lucrărilor. Acest plan vă va ajuta să evitați surprizele și să vă mențineți în buget.

4.2. Monitorizați Bugetul

Păstrați un registru actualizat al cheltuielilor pe tot parcursul proiectului. Verificați constant bugetul și asigurați-vă că nu depășiți limita stabilită. Dacă apare nevoie de ajustări, luați în considerare opțiuni pentru economisirea banilor în alte părți ale proiectului.

4.3. Negociați Prețurile

Nu ezitați să negociați prețurile cu furnizorii de materiale sau cu profesioniștii în construcții. Puteți obține reduceri sau prețuri mai bune prin negociere.

4.4. Comunicați Eficient

Comunicarea este esențială în proiectele de construcții. Asigurați-vă că comunicați clar cu profesioniștii implicați și cu oricine altcineva care vă ajută în proiect. Problemele de comunicare pot duce la confuzii și erori costisitoare.

4.5. Rezolvați Problemele Rapid

Dacă apare o problemă sau o întârziere în proiect, abordați-o rapid. Amânarea rezolvării problemelor poate crește costurile și întârzia finalizarea proiectului.

Capitolul 5: Economisirea la Materiale

Materialele reprezintă o parte semnificativă a costurilor în orice proiect de reparații. Iată câteva modalități de economisire la materiale:

5.1. Cumpărați în Cantități Mari

Achiziționarea materialelor în cantități mari poate aduce reduceri semnificative de preț. Dacă aveți spațiu de depozitare, puteți economisi bani cumpărând materialele în vrac.

5.2. Caută Oferte și Reduceri

Urmăriți ofertele și reducerea de preț la materiale. Magazinul local de construcții sau magazinele online pot oferi promoții periodice care vă permit să economisiți.

5.3. Utilizați Materiale Reciclate

Materialele reciclate sau refolosite, precum ușile, ferestrele sau podelele, pot oferi o alternativă mai accesibilă la materialele noi.

5.4. Împrumutați sau Închiriați Unelte

Dacă aveți nevoie de unelte sau echipamente specializate pentru proiect, luați în considerare împrumutarea sau închirierea acestora în loc să le cumpărați. Aceasta poate economisi bani și spațiu de depozitare.

Capitolul 6: Pregătirea pentru Neprevăzute

6.1. Rezervați un Fond de Urgență

Înainte de a începe renovarea, alocați o parte din bugetul total pentru un fond de urgență. Acest fond ar trebui să fie de aproximativ 10-20% din valoarea totală a proiectului și să fie păstrat într-un cont separat. Acesta vă poate ajuta să acoperiți cheltuielile neprevăzute fără a afecta bugetul principal.

6.2. Consultați Profesioniști

În cazul în care apar probleme sau obstacole neașteptate, nu ezitați să consultați profesioniști pentru sfaturi și soluții. Este mai bine să plătiți pentru consultanță decât să faceți erori costisitoare sau să încercați să rezolvați problemele singuri.

6.3. Actualizați Asigurarea

Verificați asigurarea casei dumneavoastră înainte de a începe lucrările și asigurați-vă că sunteți acoperit în caz de daune accidentale sau alte probleme care pot apărea în timpul renovării.

6.4. Revizuiți Contractele

Asigurați-vă că contractele cu contractorii și furnizorii includ clauze clare despre cum vor fi gestionate costurile suplimentare și schimbările neprevăzute. O bună înțelegere contractuală vă poate proteja în caz de litigii sau probleme.

Capitolul 7: Gestionarea Eficientă a Proiectului

Un aspect esențial al obținerii unor rezultate de calitate și economisirea banilor este gestionarea eficientă a proiectului de renovare. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți acest lucru:

7.1. Comunicare Deschisă

Mențineți o comunicare deschisă și regulată cu echipa de lucru. Discutați cu ei despre obiectivele dumneavoastră și așteptările legate de proiect și asigurați-vă că sunt la curent cu orice schimbare sau problemă care apare.

7.2. Monitorizare Constantă

Supravegheați proiectul în mod constant și asigurați-vă că lucrările sunt realizate conform planului. Dacă observați abateri sau întârzieri, acționați imediat pentru a le rezolva.

7.3. Organizare Documentară

Păstrați toate documentele legate de proiect bine organizate. Acest lucru include contracte, facturi, planuri, licențe și autorizații. O organizare eficientă vă poate economisi timp și poate evita confuziile.

7.4. Verificarea Calității Lucrărilor

Asigurați-vă că toate lucrările sunt realizate la standardele de calitate dorite. Nu ezitați să verificați și să revizuiți în mod regulat progresul și calitatea lucrărilor.

7.5. Flexibilitate

Fiți deschiși la schimbare și adaptare în timpul proiectului. Uneori, ajustările pot duce la rezultate mai bune sau mai economice.

Capitolul 8: Finalizarea cu Succes a Proiectului

La finalul proiectului de renovare, este important să vă asigurați că toate lucrările sunt finalizate cu succes și că toate detaliile sunt luate în considerare:

8.1. Inspectarea Finală

Faceți o inspecție finală a proiectului pentru a vă asigura că toate lucrările sunt completate conform planului și că nu există probleme semnificative.

8.2. Recepția Lucrărilor

Semnați documentele de recepție a lucrărilor numai după ce sunteți mulțumit de calitatea și finalizarea acestora. Acest proces este important pentru a vă proteja în cazul unor eventuale reclamații sau probleme ulterioare.

8.3. Curățenia Finală

Asigurați-vă că spațiul renovat este curat și pregătit pentru a fi locuit sau utilizat în conformitate cu destinația sa.

8.4. Evaluarea Bugetului

Revizuiți bugetul și contabilizați toate cheltuielile. Acesta este momentul potrivit pentru a vedea dacă ați reușit să vă mențineți în limitele bugetului inițial sau dacă ați depășit anumite costuri.

8.5. Documentarea Proiectului

Păstrați toate documentele legate de proiect, inclusiv fotografii înainte și după, facturi, contracte și orice altă informație relevantă. Acest lucru vă va fi util în cazul unor viitoare renovări sau pentru scopuri de vânzare a locuinței.

Capitolul 9: Bucurați-vă de Rezultate

După toate eforturile și planificările, acum este timpul să vă bucurați de rezultatele renovării. Locuința dumneavoastră ar trebui să fie mai confortabilă, mai funcțională și mai frumoasă. Asigurați-vă că vă relaxați și că vă bucurați de noul aspect al casei.

Sursa:

https://sate-comune.ro/
https://stirisioferte.ro/
https://anunturiclick.ro/
https://diversexpres.ro/

 

Facebook Comments
Citeste in continuare

Viața în Alba

De ce Rinoplastia ultrasonica este o solutie buna?

Publicat

pe

Serviciul de rinoplastie ultrasonica reprezintă o inovație remarcabilă în domeniul chirurgiei plastice, oferind pacienților o alternativă precisă și mai puțin invazivă la procedurile tradiționale de remodelare a nasului. Această tehnică avansată utilizează ultrasunete pentru a modela și sculpta țesuturile nazale, oferind beneficii semnificative în ceea ce privește recuperarea și rezultatele estetice.

Cum te ajuta rinoplastia ultrasonica?

Una dintre principalele diferențe dintre aceasta rinoplastie ultrasonica și abordările clasice constă în modul în care țesuturile sunt ajustate. În loc să se folosească metode tradiționale, care implicau frecvent secționarea și îndepărtarea țesutului, chirurgii folosesc ultrasunete pentru a rafina forma și dimensiunea nasului. Aceasta presupune o abordare mai delicată și mai precisă, minimizând astfel traumatismul asupra țesuturilor nazale.

Unul dintre avantajele majore interventiei de rinoplastie ultrasonica este reducerea semnificativă a perioadei de recuperare. Pacienții care aleg această procedură pot beneficia de o revenire mai rapidă la activitățile lor obișnuite, comparativ cu rinoplastiile tradiționale, care pot necesita o perioadă de recuperare mai lungă și adesea inconfortabilă.

De asemenea, rinoplastia ultrasonica oferă o mai mare precizie în modelarea țesuturilor nazale. Chirurgii pot sculpta și ajusta cu o acuratețe mai mare, permițându-le să atingă rezultate estetice personalizate și naturale. Această tehnologie avansată oferă un control mai fin asupra detaliilor, permitând chirurgului să optimizeze proporțiile și simetria nasului în funcție de anatomia unică a fiecărui pacient.

În ceea ce privește cicatrizarea, rinoplastia ultrasonica minimizează riscul de cicatrici vizibile, deoarece abordarea sa delicată reduce presiunea asupra țesuturilor. Acest aspect este esențial pentru pacienții care caută rezultate estetice naturale, fără semne evidente ale intervenției chirurgicale.

Un alt beneficiu notabil al rinoplastiei ultrasonice constă în faptul că aceasta poate fi utilizată pentru a corecta probleme funcționale ale nasului. Chirurgii pot ajusta structurile interne ale nasului pentru a îmbunătăți respirația și pot rezolva probleme precum deviația septului nazal în același timp cu aspectul estetic.

Deși rinoplastia ultrasonica aduce cu sine numeroase beneficii, este important să înțelegem că fiecare pacient este unic și că această tehnică poate să nu fie potrivită în toate cazurile. Evaluarea atentă a anatomiei individuale și discuția deschisă între chirurg și pacient sunt esențiale pentru a determina ce abordare este cea mai adecvată.

Concluzii

Un alt aspect important de menționat este că rinoplastia ultrasonica necesită o experiență și abilități specifice ale chirurgului. Chirurgii plasticieni specializați în această tehnică trebuie să aibă o înțelegere profundă a anatomiei nazale, să fie familiari cu utilizarea echipamentelor ultrasonice și să aibă experiență în obținerea rezultatelor dorite într-un mod sigur și eficient.

Un alt avantaj al rinoplastiei ultrasonice este capacitatea de a adresa problemele funcționale ale nasului. De exemplu, deviația septului nazal poate fi corectată în timpul aceleiași intervenții chirurgicale care vizează și aspectul estetic. Această abordare holistică poate fi deosebit de benefică pentru pacienții care doresc să îmbunătățească atât funcționalitatea cât și estetica nasului.

Cu toate aceste avantaje, este important să subliniem că rinoplastia ultrasonica nu este potrivită pentru toți pacienții sau pentru toate tipurile de intervenții. Consultarea cu un chirurg experimentat este crucială pentru a determina dacă această tehnologie este cea mai potrivită pentru nevoile și obiectivele individuale ale pacientului.

În concluzie, rinoplastia ultrasonica reprezintă o revoluție în domeniul chirurgiei plastice, oferind o abordare mai precisă, mai puțin invazivă și cu o perioadă de recuperare mai scurtă. Cu beneficiile sale estetice și funcționale, această tehnică avansată devine din ce în ce mai populară în rândul celor care caută îmbunătățiri subtile și naturale ale aspectului nasului.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Viața în Alba

Avantajele Unui Centru de Cardiologie pentru Sănătatea Inimii Dumneavoastră

Publicat

pe

În era modernă, bolile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele cauze de deces la nivel global. Din fericire, avem acces la numeroase instituții de sănătate specializate, cum ar fi centrele de cardiologie Baia Mare, care joacă un rol vital în prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor cardiace. Aceste centre oferă o serie de beneficii semnificative pentru pacienți și contribuie la menținerea sănătății inimii. În acest articol, vom explora câteva dintre aceste beneficii importante.

Ce avantaje ofera un astfel de centru de cardiologie Baia Mare?

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui centru de cardiologie Baia Mare este expertiza specializată pe care o oferă. Echipa de medici, asistenți medicali și personal de asistență au o pregătire extinsă în domeniul bolilor cardiovasculare. Această expertiză le permite să ofere evaluări precise și să dezvolte planuri de tratament personalizate pentru fiecare pacient.

Centrul de cardiologie Baia Mare este echipat cu cele mai noi tehnologii și aparate medicale, ceea ce facilitează diagnosticul și tratamentul afecțiunilor inimii. Imagistica avansată, teste de laborator sofisticate și proceduri minim-invazive sunt doar câteva exemple ale resurselor tehnologice disponibile într-un astfel de centru. Acest lucru asigură o evaluare precisă și un tratament eficient al problemelor cardiace.

Un alt beneficiu esențial al unui centru de cardiologie este capacitatea de a identifica afecțiunile cardiace în stadii incipiente. Mulți oameni pot avea boli de inimă fără să prezinte simptome evidente. Prin intermediul testelor de screening și a evaluărilor preventive, medicul poate identifica riscurile și problemele înainte ca acestea să devină grave. Acest lucru permite intervenția precoce și reduce riscul de complicații.

Fiecare pacient este unic, iar un centru de cardiologie recunoaște acest aspect. Echipa medicală va dezvolta un plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient, ținând cont de vârstă, istoric medical, stil de viață și factori de risc specifici. Această abordare individualizată asigură că pacientul primește cea mai bună îngrijire posibilă.

Cardiologie – Spitalul Sfantul Ioan Baia Mare

Un centru de cardiologie oferă pacienților un program de monitorizare continuă a sănătății lor cardiace. Acest lucru poate include teste regulate, consultații periodice și tehnologie de monitorizare a pacientului. Monitorizarea constantă ajută la identificarea schimbărilor în starea de sănătate a pacientului și permite ajustarea tratamentului în funcție de nevoile individuale.

În plus față de tratamentul medical, centrele de cardiologie oferă adesea servicii de educație și consiliere pentru pacienți. Aceste programe ajută pacienții să înțeleagă mai bine afecțiunile lor cardiace, să își schimbe stilurile de viață și să adopte obiceiuri mai sănătoase. Educația joacă un rol esențial în prevenirea recidivelor și îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Centrul de cardiologie adună o echipă multidisciplinară de experți, inclusiv medici cardiologi, chirurgi vasculari, asistenți medicali, nutriționiști și psihologi specializați în problemele inimii. Această abordare colaborativă asigură că pacienții beneficiază de o îngrijire completă și holistică.

Un centru de cardiologie oferă o serie de beneficii semnificative pentru sănătatea inimii dumneavoastră. Expertiza specializată, tehnologia avansată, diagnosticul precoce, planurile de tratament personalizate, monitorizarea continuă, educația și echipa multidisciplinară contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la prevenirea afecțiunilor cardiace. Este important să acordăm o atenție deosebită sănătății inimii noastre și să colaborăm cu centrele de cardiologie pentru a asigura o viață lungă și sănătoasă de fiecare data alegand un astfel de centru.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv11 ore inainte

Directorul general al ANP se laudă cu o bijuterie informatică, care a costat 1.200.000 euro, dar care in prezent doar scârție și scoate fum – Ziarul Incisiv de Prahova

Primesc în ultimele zile un semnal din țară că avem colegi nemulțumiți și dezamăgiți, rulând aceeași bandă veche de magnetofon...

Exclusiv17 ore inainte

Rețeaua PENNY România a ajuns la 361 de magazine

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide cel de al 361-lea magazin din România în Dobroești,...

Exclusiv20 de ore inainte

Acer se angajează la neutralitate climatică pentru linia de laptopuri Vero

Acer și-a anunțat angajamentul față de neutralitatea emisiilor de carbon pentru linia de laptopuri Aspire Vero, începând cu noul Aspire Vero...

Exclusiv2 zile inainte

Șeful IPJ Giurgiu a fost sancționat, de aproape 100 de polițiști din subordine, pentru încălcarea prevederilor referitoare la Codul muncii – Ziarul Incisiv de Prahova

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Exclusiv2 zile inainte

Școala lui Codruț: Drumul câinilor abandonați spre o nouă viață

Luna aceasta, Asociația Clubul Câinilor Utilitari finalizează proiectul Școala lui Codruț – dresaj pentru câini adoptați, realizat cu sprijin de la bugetul local al...

Eveniment2 zile inainte

realme GT5 Pro a fost lansat oficial în China

Bucureși, România, 7 decembrie 2023 – realme a lansat oficial modelul GT5 Pro. Fiind cel mai puternic dispozitiv GT din toate...

Uncategorized2 zile inainte

Hello Group lansează FINEWISE, nucleu de expertiză în comunicarea din food & beverages, ospitalitate, sănătate și stare de bine

Finewise este o divizie noua de comunicare cu focus pefine & good living marketing, în sprijinul brandurilor care ajută la o...

Eveniment2 zile inainte

House of VLAdiLA și The Climate Change Company, marii câștigători ai competiției Startarium „Românii sunt antreprenori”

Competiția Startarium „Românii sunt antreprenori”, inițiată de Impact Hub și ING Bank, cu sprijinul Pluxee, și-a desemnat câștigătorii pe 29...

Exclusiv3 zile inainte

Academia de Poliție nu și-a suspendat activitatea pentru că le pasă de studenți, ci au trecut în online și i-au trimis acasă pentru a nu mai avea scurgeri de informații din tot ceea ce se întâmplă în instituția de învățământ. – Ziarul Incisiv de Prahova

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Uncategorized3 zile inainte

TikTok celebrează comunitatea globală prin raportul Anul văzut pe TikTok: 2023

Raportul celebrează cele mai populare trenduri, creatorii care s-au remarcat și momentele frumoase din acest an, inspirate de comunitatea globală...

Uncategorized3 zile inainte

PENNY România deschide magazinul cu numărul 360

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide magazinul cu numărul 360 în  Segarcea, județul Dolj. Începând...

camera frigorifica camera frigorifica
Uncategorized3 zile inainte

Cele mai importante detalii de considerat cand se achizitioneaza o camera frigorifica

In lumea industriei alimentare si logisticii, exista o nevoie constanta de a mentine produsele proaspete pentru perioade indelungate. Acest lucru...

Uncategorized3 zile inainte

Nokian Tyres introduce noi versiuni ale selecției sale de anvelope de vară

Nokian Tyres își actualizează gama de anvelope de vară pentru Europa Centrală pentru autoturisme, vehiculele utilitare sport și vehicule crossroad....

Exclusiv3 zile inainte

Chaka Sobhani se alătură DDB WW în calitate de Președinte, CCO International

Un lider creativ premiat părăsește Leo Burnett WW pentru a se alătura rețelei DDB București, 6 decembrie 2023 – DDB Worldwide anunță că...

Uncategorized3 zile inainte

25 de proiecte inovatoare merg mai departe în etapa a II-a a competiției Solve for Tomorrow organizată de Samsung România

313 idei au fost înscrise în cea de-a treia ediție a competiției Solve for Tomorrow. Ediția din acest an este...

Exclusiv4 zile inainte

Fapte care nu pot fi acceptate într-un stat care se vrea a fi „de drept”, „nu de drepți” – Ziarul Incisiv de Prahova

„Jurnalistul” de șantaje Catalin Stavri, purtătorul de cuvânt pe afaceri murdare al primarului Volosevici/DOCUMENTE/Inregistrari audio (IV) Boși, locotenenți, soldați: Mafia...

Top Știri ALBA