Connect with us

Eveniment

Expo Funerare și înmormântare ca un rege!

Publicat

pe

O veche vorbă din popor spunea așa: „Cât despre morți, numai de bine!”. Deși ironică la prima vedere, dacă e să privim la cât de mult au avansat serviciile funerare în ultima vreme, am putea spune că au devenit adevărate evenimente impresionante. Foarte multe firme de pompe funebre se întrec în serviciile oferite și încearcă să ofere ceva nou, ceva care să le atragă atenția clienților și să le ofere încrederea necesară pentru a apela la ei.

Mai nou, se promovează ideea de înmormântare „regală” cum mai e în limbaj comun cunoscută. Dar unde putem vedea cele mai noi apariții și „ultimele fițe” în materie de înmormântări? Ei bine, pentru ca totul să fie mai ușor și la îndemâna noastră, se ocupă Expo Funerare. 

Expo Funerare

Ce este, mai exact Expo Funerare? În limbaj simplu am putea spune că e o expoziție de servicii și obiecte funerare, însă mulți ar spune că e mult mai mult de atât.

Expo Funerare este un loc în care managerii se pot întâlni și pot dezbate poziționările de pe piață, pot chiar solicita opiniile publicului. De asemenea, aici se organizează și seminarii cu teme de actualitate din industrie, diverse work-shopuri și multe activități conexe.

Înmormântare regală sau nu?

Atâta timp cât situația financiară îți permite, nimeni nu îți interzice să alegi cele mai sofisticate sicrie, sau poate chiar să servești și șampanie la evenimentul tău funerar. Însă, ce ar avea religia de spus în toate acestea?

Biserica Ortodoxă e puțin cam sceptică cu privire la această idee, și consideră că firmele de pompe funebre au ajuns puțin cam prea departe.

Dacă e să comparăm serviciile funerare de astăzi și nivelul la care s-a ajuns, cu serviciile funerare de pe vremea bunicilor noștri, atunci diferența ar fi destul de mare. Dacă stăm să ne gândim bine, pe vremuri nici măcar nu existau astfel de servicii, totul era organizat și desfășurat chiar de rudele persoanei decedate. Un sicriu potrivit, un loc de veci și pomana erau singurele cheltuieli pe care le suporta familia. Acum, acestea sunt doar lucruri elementare, pentru că firmele de servicii funerare pun la dispoziție mult mai multe, poate chiar prea multe.

Se renunță la tradiție?

O altă întrebare care apare din ce înc e mai frecvent este: Ce se întâmplă cu obiceiurile și tradiția noastră?

Avem șampanie și gustări sofisticate la înmormântare, dar cum rămâne cu tradițiile și prevederile creștine? Se mai respectă aceste obiceiuri de înmormântare?

Biserica Ortodoxă este destul de strictă în ceea ce privește normele și dogmele ce ar trebui respectate și, după cum am specificat și mai sus, nu se arată deosebit de încântată de această idee. Însă ținem să o contrazicem pentru că majoritatea firmelor de pompe funebre respectă toate cerințele unei înmormântări religioase, ba chiar pun la dispoziție coliva, vinul și seturile de pominete.

Tehnologia se dezvoltă, societatea se dezvoltă și iată că ajungem la un nou nivel, că și evenimentele nefericite precum înmormântările ajung să fie privite și organizate diferit. Cu un asemenea ritm alert de dezvoltare, întrebarea care apare este: Unde vom ajunge peste câțiva ani?

 

 

Facebook Comments
Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

De ce este nevoie sa apelam intotdeauna la servicii de deratizare profesionale

Publicat

pe

Serviciile de deratizare și dezinsectie profesionale sunt extrem de importante pentru a mentine sanatatea publica si a preveni daunele cauzate de rozatoare si insecte. In multe tari, acest tip de servicii sunt obligatorii pentru toti proprietarii de imobile, fie ca sunt residentiale sau comerciale. Dars a vedem cum ne ajuta aceste servicii, in special cand vorbim de servicii deratizare.

Rozatoarele, cum ar fi sobolanii si soarecii, pot transmite diverse boli prin intermediul excrementelor, parului si urinei lor. De asemenea, acestea pot manca materiale de constructie si electrice, ceea ce poate cauza daune insemnate imobilului. Insectele, cum ar fi gandacii, pot deteriora produsele alimentare si pot transmite diverse boli, cum ar fi malaria si febra galbena.

Serviciile de deratizare profesionale folosesc metode sigure si eficiente pentru a controla si elimina rozatoarele si insectele din imobile. Acestea pot include tratamente chimice, dispozitive de control mecanice si metode de control non-toxice. Echipele de deratizare sunt antrenate sa identifice sursele de infestare si sa implementeze planuri de control adecvate. O echipa pe care va puteti baza este cea a Companiei DDD. Aceasta companie ofera servicii complete de deratizare, dezinsectie, dar si dezinfectie in Bucuresti. Totul este facut cu substante aprobate si in mediu controlat 100%. Nu incercati sa faceti singuri treaba profesionistilor.

Din pacate, multi proprietari incearca sa rezolve problemele de infestare cu produse chimice disponibile in magazinele de bricolaj, dar acestea nu sunt intotdeauna eficiente si pot fi periculoase daca nu sunt utilizate in mod corect. De asemenea, multi proprietari incearca sa rezolve problemele de infestare prin metode improvizate, cum ar fi folosirea capcanelor facute in casa sau a dispozitivelor care emit zgomote puternice. Aceste metode nu sunt dovedite a fi eficiente si pot chiar sa agraveze problemele de infestare.

Serviciile de deratizare profesionale sunt esentiale pentru a mentine sanatatea publica si pentru a preveni daunele cauzate de rozatoare. Este important sa se apeleze la o firma de deratizare profesionala,  precum aceasta companie de care am vorbit mai sus, in cazul in care exista probleme de infestare, deoarece acestea vor utiliza metode de control sigure si eficiente pentru a rezolva problema.

O firma de deratizare profesionala va incepe prin a face o evaluare completa a imobilului si a identifica sursele de infestare. Apoi, specialistii vor elabora un plan de control personalizat pentru a rezolva problema de infestare. Acest plan poate include tratamente chimice, dispozitive mecanice de control si metode de control non-toxice, in functie de necesitatile fiecarui caz in parte.

Serviciile de deratizare profesionale sunt importante nu numai pentru a mentine sanatatea publica, ci si pentru a proteja valoarea imobilului. Rozatoarele pot cauza daune semnificative imobilului prin mancarea materialelor de constructie si prin scurgerea urinei si a excrementelor. Apeland la o firma de deratizare profesionala, proprietarii pot preveni daunele cauzate de aceste probleme de infestare.

In concluzie, serviciile de deratizare profesionale sunt extrem de importante pentru a mentine sanatatea publica si a proteja valoarea imobilului. Este important sa se apeleze la o firma de deratizare profesionala in cazul in care exista probleme de infestare, deoarece acestea vor utiliza metode sigure si eficiente pentru a rezolva problema. Cu ajutorul Companiei DDD, proprietarii pot avea incredere ca problemele de infestare vor fi rezolvate intr-un mod eficient si sigur.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Tot ce trebuie sa stii atunci cand oferi cosuri de Craciun angajatilor tai

Publicat

pe

cosuri Craciun

Timpul trece, vremea se raceste, iar sarbatorile de iarna se apropie. E timpul sa alegi cadourile pe care le vei oferi in aceasta perioada festiva. Ai multe optiuni, precum device-uri, cosuri Craciun, genti personalizate cu insemnele companiei, carduri cadou, bilete la concerte, iar exemplele pot continua. Poate fi greu sa alegi un cadou de care sa bucure mai multe persoane, deoarece fiecare are gusturi si nevoi diferite.

Cadourile corporate sau business gifts reprezinta modul in care poti consolida cultura organizationala din firma ta. Arate-le angajatilor, colaboratorilor sau chiar clientilor cat de mult ii apreciezi si  ca le esti recunoscator. Aceste cadouri, mai ales daca sunt de buna calitate si alese cu atentie, creeaza un sentiment de apartenenta si apreciere. Aceste sentimente pot influenta benefic modul in care angajatii isi desfasoara activitatea, iar clientii lor vor sti ca sunt importanti.

Alegerea unui cadou corporate poate fi o sarcina dificila, asadar citeste acest articol pentru a afla cum sa alegi un cadou potrivit pentru angajatii tai!

Alege cadouri speciale

Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a decide ce cadou sa cumperi e sa stabilesti bugetul. Un cadou bun nu trebuie sa coste mult, alege cadouri elegante si cu un aspect profesional, de care destinatarii sa se bucure. Poti alege un cos de Craciun care sa se incadreze in bugetul tau, dar sa contina produse gourmet, cum sunt vinurile de colectie sau ciocolata belgiana fina.

Personalizeaza cadourile

Ataseaza cadoului o felicitare sau un mesaj scris de mana, in care sa multumesti destinatarului un mesaj sincer, in care sa iti exprimi aprecierea. Atunci cand le sunt adaugate note personale, cadourile corporate devin autentice si speciale pentru destinatar. Firmele ce comericalizeaza cosuri cadou de Craciun ofera servicii de personalizare pentru toate produsele lor, facandu-le unice si speciale.

Organizeaza-te din timp

Iarna, fiind perioada sarbatorilor, toata lumea alearga sa cumpare cadoul perfect, asadar pot avea loc intarzieri nedorite. Planifica din timp si comanda cadourile pentru angajatii tai chiar mai devreme de luna decembrie. Astfel furnizorii vor avea timpul necesar pentru a se ocupa de comanda ta si nu va exista posibilitatea sa intarzie sau chiar sa nu mai fie disponibil.

Decide cum vei oferi cadoul

Modul in care prezinti si oferi cadoul este la fel de important ca si cadoul in sine. Alege un ambalaj frumos, dintr-un material premium, adauga-i nota personala si ofera-l.

Cea mai buna modalitate de a oferi un cadou corporate este de a o face personal, insa, daca acest lucru nu este posibil, asigura-te ca vei expedia cadoul la adresa corecta si la momentul potrivit.

Cosurile cadou de Craciun pentru corporatii combina produse de calitate cu mesaje personale, totul fiind impachetat in ambalaje premium, care ofera destinatarilor nu doar un cadou, ci o intreaga experienta sensoriala.

Cosurile de Craciun pot fi livrate direct la adresa destinatarului, fiind o optiune ideala pentru a oferi cadouri membrilor echipei ce lucreaza de la distanta. CadoulSpecial.ro ofera o intreaga gama de cosuri cadou de Craciun, iar preturile sunt variate si pentru toate bugetele. Alege un cadou special pentru angajatii, colatoratorii sau clientii tai si arata-le cat de mult ii apreciezi!

Facebook Comments
Citeste in continuare

Eveniment

Deep Forest Fest – Festival de tradiţie la Rm. Vâlcea

Publicat

pe

Deep Forest Fest

Din dorinţa de a pune Râmnicu Vâlcea pe harta marilor festivaluri de muzică electronică ale României şi nu numai, a luat naştere Deep Forest Fest. Şi ce alt loc putea fi mai bun pentru un asemenea festival de muzică decât magicul cadru natural din Feţeni? Un loc minunat, înconjurat de pădure şi foarte aproape de oraş – numai bun pentru a găzdui un asemenea eveniment la care zeci de mii de oameni participă şi se distrează.

Prima ediţie care a avut loc în 2019 a fost una încununată de succes, mii de oameni fiind încântaţi de DJ-ii şi artiştii care au urcat pe scenă şi au creat o atmosferă electrizantă. Imediat au fost făcute planuri pentru o nouă ediţie, însă din cauza pandemiei ediţia cu numărul 2 a trebuit amânată cu un an, astfel că a avut loc în 2021.

Deep Forest Fest ediţia IV-a

După primele două ediţii, magia de la Deep Forest Fest a cuprins tot mai multă lume şi a început să se impună drept un festival de tradiţie, mai ales după succesul de care s-a bucurat o dată cu cea de-a treia ediţie ce a avut loc în 2022. DJ de renume naţional şi internaţional au făcut senzaţie pe scena amenajată pe platoul din Feţeni, iar mii de iubitori ai muzicii electronice au petrecut până în zori timp de trei zile în care şi-au creat amintiri de neuitat şi au legat prietenii cu alţi entuziaşti asemenea lor.

Împreună cu sponsorii oficiali şi partenerii care au susţinut acest vis devenit realitate, Deep Forest Fest va continua această tradiţie şi în anul 2023, atunci când va avea loc cea de-a 4-a ediţie a îndrăgitului festival de muzică electronică. Însă până atunci, vă invităm să aruncaţi o privire asupra momentelor deosebite care au avut loc în primele trei ediţii urmărind site-ul oficial şi paginile de Facebook şi Instagram.

Facebook Comments
Citeste in continuare

Parteneri

Ultimile stiri locale

Exclusiv4 ore inainte

Exista o „Directie” in Aparatul Central cu 9 inspectori de munca! Directie!

Nu serviciu, nu birou! Pentru 9 insi, cu seful lor, 10. Bineinteles, toti sunt politisti. Ofiteri. Care au dat ultima...

Social11 ore inainte

Deep Forest Fest 2023, ediţia IV-a pe platoul Feţeni, Râmnicu Vâlcea

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri între 14-16 iulie, atunci află că Deep Forest Fest 2023 îşi va...

ExclusivO zi inainte

IREAL/Modelul „Portocală”/Relații ciudate între un parchet și un martor-suspect/”sifon”

Ora estimata: 08:30Complet: PEN 1 – AMTip solutie: respinge cerereaSolutia pe scurt: În temeiul art. 345 alin. 1 şi 2,...

vestiare metalice vestiare metalice
SocialO zi inainte

Uzina Mecanică Vâlcea – vestiare metalice la comandă

Un vestiar reprezintă un spațiu de depozitare care ne permite să ne așezăm lucrurile personale și hainele de exterior (geci,...

Viața în AlbaO zi inainte

Despre miopie si lentilele de contact potrivite

Lentilele de contact, sunt, dupa cum poate stii deja, acele produse oftalmologice destinate pacientilor diagnosticati cu afectiuni oculare frecvente, cum...

Social2 zile inainte

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan)

Diferența dintre sticla acrilică (plexiglas) vs policarbonat (Lexan) Acrilic (de asemenea, cunoscut sub numele de plexiglas) și policarbonat (de asemenea, cunoscut sub numele de...

Exclusiv2 zile inainte

Fiecare polițist trebuie să se uite pe fluturașul de salariu la valoarea salariului brut și să împartă la trei pentru a vedea suma maximă (33%) care nu va fi supusă impozitării și contribuțiilor sociale

Modificările  aduse Codului Fiscal începând  cu data de 01.01.2023 au adus schimbări în ceea ce privește modalitatea de decontare a...

ferestre din PVC ferestre din PVC
Social2 zile inainte

Alegerea de ferestre din PVC potrivite pentru casa ta

Sa alegi cele mai bune ferestre din PVC pentru casa ta reprezinta de multe ori o sarcina deloc placuta, mai...

Exclusiv3 zile inainte

Mai lipsește ca un „șef de inspectorat al județului” să programeze și partidele de sex, să aleagă genul copiilor polițiștilor, numele cățeilor de companie, etc

Cum e să stai peste 2 ani la conducerea unui inspectorat de poliție fără să știi denumirea exactă a unității...

Seturi fitness Seturi fitness
Sport3 zile inainte

Top 7 exerciții pentru creșterea masei musculare în zona fesierilor

Exercițiile fizice sunt adesea asociate cu îmbunătățirea imaginii corpului, menținerea greutății și reducerea anxietății și depresiei. Noi toate punem mare...

pui de tara pui de tara
Uncategorized4 zile inainte

TOP 4 moduri in care poti gati pui de tara rapid pentru mesele zilnice

Carnea de pui de tara este un aliment care ar trebui sa faca parte din alimentatia ta zilnica. Exista mai...

Motocultor Motocultor
Social4 zile inainte

Motocultor Rotakt – ajutorul de care ai nevoie

Un motocultor este foarte util oricărui mic fermier deoarece pregătirea solului este una din principalele sarcini efectuate înainte de plantarea...

ferestre PVC ferestre PVC
Social4 zile inainte

Usi si ferestre PVC realizate pe comanda – WindowMAG

Tipul de usi si ferestre PVC reprezinta una dintre cele mai populare optiuni pentru izolarea termica a locuintei. Acestea sunt...

Exclusiv4 zile inainte

Haos si bataie de joc la Parcul Industrial Ploiesti

Soferii si/sau investitorii care pătrund in Parcul Industrial Ploiesti trebuie să dea dovadă de multă înţelegere şi să acorde prioritate...

sistem de securitate sistem de securitate
Social5 zile inainte

Ce este un sistem de securitate pentru locuință și cum funcționează

Avansul tehnologic, dar și vremurile pe care le trăim, sunt factori care ne determină să ne protejăm locuința, bunurile, iar...

Pachet cazare Pachet cazare
Turism5 zile inainte

Pachet cazare pentru sărbătorile Pascale 2023 la Hotel Izvoare – Căciulata

Știm cât de mult vă doriți să ieșiți din cotidianul de zi cu zi și să petreceți timp de calitate...

Top Știri ALBA